Dumhed uden ansvar?

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2023-11-20-operation-x-afsloerer-voldsom-behandling-af-heste-hos-milliardaer-det-er-vold-ikke-ridning

Hvor er det heldigt for Andreas at farmand er i Dansk Ride Forbund. Det betyder naturligvis ikke at han forskelbehandles, men det er da påfaldende mange gange han kan mishandle sine heste uden at det får alvorlige konsekvenser.

Ingen er vel i tvivl om at Andreas er dum, men at insistere på at alle de instrukser der foregår (skjul sår, rid lovligt når der er kunder) kommer fra alle andre end Andreas….Det er det vist kun Andreas selv der kan tro på.

Husk på, når du hyrer Andreas til noget som helst, eller deltager i noget som helst arrangement hvor han deltager, så siger du at det er ok at mishandle dyr. Nogle folk er ok med det, men normale folk synes nok ikke det er helt ok. Det er systematisk og foregår konsekvent, Andreas har mistet retten til at fortælle at det er tilfældigheder. Uanset årsagen og begrundelsen så er mishandling af dyr, mennesker og politikere aldrig i orden. Der kan komme 2000 forklaringer, og det gør der sikkert også fra Andreas snart, men er det mishandlingen skal det stoppes øjeblikkeligt og det bliver aldrig ok.

Kan han være “uskyldig”? Adspurgt om behandlingen af hestene ikke er hans ansvar lyder det :

– Selvfølgelig er det det. Optager du det, vi står og snakker om nu? Må jeg se din lomme? Jeg bliver sgu lidt nervøs, for jeg har ikke lyst til at komme i medierne på et eller andet, siger Andreas Helgstrand.”

Jeg tror ikke man behøver andre kommentarer for at vide at selv Andreas godt ved at han helst ikke skal opdages.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.