De findes overalt.

De kunne være hvem som helst. Selv…selv en skolebestyrelsesleder i Ålborg!

https://www.dr.dk/nyheder/indland/aalborg-kommune-redder-otte-smaa-skoler-de-store-skoler-er-nu-bekymrede-besparelser

Højrefløjen rykker frem, og deres stormtropper gør sig rigtigt til i pressen. Se os, skriger de, og tænk på at vores holdning er den rigtige, og den deles af rigtig mange andre. Så du er faktisk lidt unormal hvis du ikke deler samme holdning. Folk som de prægtige politikere i Liberal Alliance og Neue Bürgerliche har præget (og bræget) længe, og deres ekstreme holdninger er blevet en del af dagligdagen. Den indre svinehund er kommet ud, og den kan lide det.

Jakob Bro Nielsen, skolebestyrelsessturmführer ved Vejgaard Østre Skole i Ålborg er en af disse uheldige elementer.

– For mig er det mere en landdistriktspolitik, end det er en skolepolitik, og jeg har svært ved at se, hvorfor eleverne på de større byskoler skal betale for, at vi kan have skoler ude i de små byer, siger han.

Der skal spares på skoleområdet, og det er meget bedre at lukke andres skoler end at spare på hans skole. Hvorfor skal hans skole lide, når der er andre skoler der kunne lide? Økonomi frem for menneskehensyn, essensen af højrefløjen. Det er en syg tankegang, men når man (som højrefløjens stormtropper i stil med Jakob Bro Nielsen) nu er mere til skattelettelser end penge til skolerne, så skal der spares. Og hvor er det bedste sted at spare når man er fra højrefløjen? Hos De Andre, den trælse franskmand der er skyld i så meget lidelse.

Om et par år kan det endda være at Jakob Bro Nielsen går ind i politik, måske regionsrådet? Og hvad kan han så påføre danskerene?

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2023-09-04-han-slaas-med-en-hel-haandfuld-alvorlige-sygdomme-og-der-kommer-langt-flere-af-hans-slags

Han kan, ganske som alle de andre højrefløjsstormtropper, sætte en stopper for disse asociale folk der findes her. Multisyge, folk der er dyrere at behandle end Jakob Bro Nielsen, så hvorfor skulle han betale skat for at hjælpe andre? Det er jo en form for socialisme, og han har nok svært ved at se hvorfor patienterne med simple sygdomme skal betale for at multisyge hjælpes.

Jakob Bro Nielsen, modbydeligt menneske men meget almindelig højrefløjssoldat, viser i hvert fald hvad slags menneske han er her. Og det er ikke et kønt syn. Ikke alt kan gøres op i penge, og mindre samfund har også brug for skoler, ganske som multisyge har brug for lægehjælp, selv om det koster lidt mere.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.