Er modydelser nu forkert?

Man forstår den stakkels borgmester i Svendborg, når han er forundret over at gaver til de folk der står for din bevilling er bestikkelse.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/borgmester-vil-undersoege-om-politikere-maa-modtage-gratis-teaterbilletter

De stakkels politikere som alle arbejder omkring 27 timer i døgnet, 8 dage om ugen (undtagen når der fordeles bestyrelsesposter, så kan man altid knibe en enkelt eller 5 ind), kan da sagtens adskille gaver og politik. Har det nogensinde været et problem?

De går, i deres fritid, tappert ned til premiereforstillingerne med en stakkels ledsager, og kæmper sig igennem den trælse forestilling. Ikke en politiker har nogensinde nydt denne pligt. De er bare nødt til det, fordi kommunen giver tilskud til teateret.

“Det er mennesker, der tager til teaterforestillinger ved siden af deres normale arbejde for at være orienteret i, hvad kommunen støtter. ”

Hvor mange af Svendborgs politikerne har mon været forbi affaldshåndtering, rensningsanlæg og offentlige toiletter, i arbejdstiden, fordi der gives tilskud til disse? Det kunne da være rart at opklare.

“Jeg synes i virkeligheden, det er en klapjagt på politikerne, som er lidt smålig.”

Så den socialdemokratiske borgmester er i virkeligheden fortaler for en bagatelgrænse for bestikkelse? Hvor meget skal være tilladt i den virkelighed borgmesteren lever i?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.