Imponerende.

Lokke står fast, alle rettigheder er til salg så længe han har noget at skulle have sagt.

https://nyheder.tv2.dk/live/samfund/2023-07-31-seneste-nyt-om-koranafbraendinger-i-danmark

Det er imponerende at Lokke er i stand til at se gennem fingre med de piger og kvinder som udviste det Lokke mangler, ægte mod, og forsøgte at ændre loven i Iran. De piger og kvinder er glemt. De stakkels lande hvor kvinder er andenrangsborgere, de føler sig trådt på så vi skal gøre noget med det samme.

Hvorfor stoppe med bogafbrændinger? De fleste kan vel huske hvordan Erdogan, stolt forkæmper for demokrati, ville have forskellige folk udleveret? Er det ikke at håne Tyrkiet ikke at udlevere disse folk? Lokke må handle nu!

Kritik af regeringens nye politik og udsalg af rettigheder? Kunne man ikke lede efter en paragraf til at lade de mennesker forsvinde? Lidt som de kritikere der ofte forsvinder hos vores nye bedste venner, mange lande i OIC. Lokke må handle nu!

Kvinder der både må forsamles og tale i offentligheden, uden selskab af en mand? Det er da at håne andre lande der har bedre love. Lokke må handle nu!

Homoseksuelle der går frit rundt i Danmark og spreder deres sygdom? Det er en direkte hån af utallige lande. Lokke må handle nu!

Stakkels Lokke, han får godt nok travlt. Det kunne være han skulle have mindre travlt med at falde på knæ for dikataturer.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.