Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet!

Schlüter sagde det, Andreas Helvedestand tænker det.

https://www.bt.dk/navne/omstridt-hestemilliardaer-politianmelder-tv-2-efter-skjulte-optagelser-det-er

Der er penge i at være et svin, så Helgstrand er rigtig rig. Hest med blå tunge? Det er nok bare fordi den kan lide at træne hårdt. Slået hesten? Det er store dyr, der skal være respekt.

Jeg synes bare, det træder en voldsomt over tæerne, at man får journalister ind her, som med falske navne og alt muligt ansætter sig selv i en måned og render rundt, og det tror jeg, at alle andre ville synes er meget grænseoverskridende og krænkende

Det må godt nok være et specielt sted hvis journalister kan aflevere falskt navn fra en bank (til udbetaling af løn hvis de får det) og lignende, efter at have ansat sig selv? Det er da vist, i dagens Danmark, helt uhørt.

Alle der har med tilridning af heste at gøre ved, at heste er store og stærke, og at det ofte kræver hjælpemidler. Det bruger vi også her hos os.”

Som Helvedestand ofte har sagt, ifølge pålidelige kilder som vil være anonyme: “Kællinger og Heste er ens, de forstår begge 2 et par på roen.” Heste er da afgjort store og stærke, de er faktisk også kloge så alt i alt er de den diametrale modsætning af Helvedestand, hvilket kan forklare hvorfor han hader dem så meget.

Er man i tvivl om hvilken type “menneske” Helvedestand er kan man blot læse den underholdende artikel her.

https://www.bt.dk/danmark/ol-rytter-i-loenskandale

Andreas Helgstrand henviser til, at han kender andre steder i branchen, hvor lønnen udgør 3.000 kr. Han afviser samtidig, at det lave lønniveau kan ses som ’slaveri’.

Så længe andre gør noget værre er det man selv gør i orden. Simpelt forklaret, i tilfælde af at politikere læser dette, vil Helvedestands logik betyde at han godt må slå 2 norske børn ihjel, da han har hørt om Breivik der slog mange flere børn ihjel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.