Fantastisk ide.

Lastbilchauffører er geniale. De skal betale en afgift, og når de nu er utilfredse vil de spærre motorvejsafkørslerne.

https://nyheder.tv2.dk/2023-05-09-vognmaend-gaar-skridtet-videre-vil-blokere-motorvejstilkoersler

Genial ide. En vognmand værdigt. Næste gang jeg er utilfreds med noget vil jeg stille min bil foran udkørslen fra en stor vognmand, så skal jeg nok få ret.

Nu vil chaufførerne chikanere alle andre fordi de ikke vil betale, i stedet for eventuelt at strejke. Hvis der er så stor opbakning blandt chaufførerne, så skulle de da stille bilerne og strejke indtil loven blev ændret. Uden lastbiler, ingen varer. Men så kunne det komme til at koste dem en bod, og det vil de tilsyneladende ikke betale. Så er det alligevel sjovere at få andre til at betale, nemlig alle dem der kommer for sent fordi de spærrer motorvejene.

Årtiers practical joke kunne udføres, hvis ærlige borgere søndag aften stillede deres biler foran alle udkørsler hvor der er lastbiler der hævder at ville være med til “aktionen”. Det kunne være interessant at se om de ville ringe til politiet fordi nogen spærrer for dem.

Men lad os nu se om det ikke går lige som sidst de ville lave en “aktion”. Kør efter reglerne, skreg de, men da de opdagede at de fleste folk syntes det ville være en rar forandring så stoppede den “aktion” hurtigt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.