Komedien om 3F

Og de andre forbund.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/3f-om-lizette-risgaards-afgang-det-er-den-rigtige-beslutning-der-er-truffet

Det er sandelig den rette beslutning. Truffet helt uden om 3F, som ikke ville udtale sig om ret meget. Chikane er uacceptabelt, medmindre det er inden for fagbevægelsen. Så kan man lige undersøge det først, uanset om den chikanerende indrømmer det eller ej. Man kan jo aldrig være sikker.

Det ville have klædt 3F (og flere af de andre forbund) at have meldt klart ud fra starten, men de eneste der viste en lille bitte grad af ansvarlighed var faktisk HK. Særdeles usædvanligt for dem, men ros når de endeligt gør noget godt.

Og næste gang 3F (og flere af de andre forbund, som dog har selvrespekt nok til ikke at forsøge at profilere sig på holdningsløshed, i modsætning til 3F) starter en undersøgelse om hvorfor de får færre og færre medlemmer, så er det her ikke det endelige svar. Men den vægelsindethed de har udvist lige nu, og hykleriet ved lige bagefter at sige at den beslutning de ikke ville tage var den rigtige, er nok et godt sted at begynde at se sig om efter pamperleden. Og det er nok hovedårsagen til at der forsvinder medlemmer. Det, og fodbold, siden 3F mener de er en fodboldklub.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.