Verdens bedste argument.

Moderaterne, ledet af manden der ikke selv havde råd til tøj og tilfældigvis glemte at betale 20.000 for datterens rejse, har simpelthen det bedste argument for at sløjfe kravet om en advokatundersøgelse af minksagen.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/moderaterne-forsvarer-ny-kurs-i-minksag-loeftet-er-jo-mere-end-maaneder-gammelt

“- I kan godt bruge det udtryk, men det er jo et løfte, der er mere end to måneder gammelt. Det er klart, at man kan sagtens bruge det udtryk, men det er jo også et udtryk for, at tiden er gået.”

Fantastisk ide. Så når Tønders tidligere borgmester, tidligere ligesom Gade hvilket betyder han stoppede fordi han opnåede alt han ønskede, skal underskrive et dokument der bekræfter at han vil overholde Grundloven, så skal det fornyes inden 2 måneder for at det gælder?

Hvor lang tid gælder et løfte, burde en journalist have spurgt. 7 uger? 1 måned? Det er da rart at vide til fremtidig reference.

Men torsdag kan vi se hvad ministerposter der er givet til Venstre og Moderaterne. Disse poster er hvor værdifuldt det var for Mor Mette ikke at blive undersøgt af en advokat. Men hun havde jo sandeligt ikke noget at skjule, og er du uenig er det nok fordi du foretrækker lig i gaderne!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.