De pæne ord.

Så er der lidt klynk fra landbruget igen. Og igen. Og igen.

https://nyheder.tv2.dk/2022-10-22-landmand-traet-af-politisk-retorik-om-sit-erhverv-hvis-vi-skal-afvikles-saa-sig-det

Det er da også trælst at der hele tiden skal være den retorik om at I forurener og er skyld i en masse udledning af drivhusgas. Eller, som I nok vil kalde det, Vækstluft.

Man kan jo se I går ind for de pæne ord når I kalder sprøjtemidler for “Planteværn”. Det lyder bare så meget bedre, og man kan næsten forestille sig at Blæredygtigt Landbrug har brugt mange konsuleter på at digte disse ord.

Men skal I skære i Vækstluften? Nej da, hvorfor skal I lade være med at forurene? Det er da en menneskeret. Når I smider Planteværn i grundvandet, så er det jo netop for at hjælpe andre folk, ikke sandt?

Om Jordens Forpestere, landbrugets folk, kan se det rimelige eller ej, det er faktisk lidt op til dem. Men når de begynder at digte for at få gift til at lyde bedre, så er tålmodigheden nok ved at være lidt brugt på. Ja, der er brug for landbrug. Men der er sågu også brug for en verden og drikkevand!

– Jeg oplever, at der er gået totalt populisme og overbud i den. Vi betaler allerede klimaafgifter på vores varer og biler, og hvis der kommer flere afgifter, så nærmer vi os, at vi betaler mere i afgifter, end vi får ind i indtjening, siger landmanden.

I skal afvikles! Er det svært at forstå? Vil I ikke økologi og vil I ikke undgå sprøjtegifte, som I kalder Planteværn fordi I tror det lyder bedre, som dræber kommende generationer så vil I ikke andre mennesker, og så er det bedre I stopper. Og det er da lidt usmageligt (som Jeres Vækstluft og Planteværn) at du tuder om dårlig indtjening når artiklen starter med at fortælle at 2022 er gårdens bedste år nogensinde.

Hils Rene når I sælger Jeres gårde, så kan vi andre nok finde vores Planteværn i drikkevandet andre steder.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.