Man sidder med et enkelt lille spørgsmål

Der skal spares. Ikke på de rigtige mennesker, naturligvis, men på de Unyttige Spisere. Denne gang de gamle, næste gang de syge.

https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2022-09-17-kommune-vil-udskifte-hjemmehjaelpere-med-robotstoevsugere-som-de-aeldre-selv-skal

Det ene lille spørgsmål man sidder med, og som har været stillet her tidligere, i forbindelse med samme skøre ide, er enkelt.

Hvordan gøres der rent på rådhuset?

Der kan da indføres robotstøvsugere der går på omgang. En dag ved kontor 1, ved fyraften flyttes den til kontor 2 hvor den kan lade og støvsuge til fyraften på dag 2, derefter sættes den på kontor 3 osv. Hvor meget ville det spare kommunen for, nu da det er sparetider?

– Vi skal finde 25 millioner i år. Og vi kommer også til at finde penge næste år. Derfor er det bare, at vi helt stilfærdigt siger: Det er vel bedre at få en robotstøvsuger til at gøre den praktiske hjælp, end at vi skal til at skære i plejen, siger han.

Og hvis personalet brokker sig over robotstøvsugeren på rådhuset må svaret vel være “Det er vel bedre at få en robotstøvsuger til at gøre den praktiske hjælp, end at der skal fyres på rådhuset?”.

Se, lille borgmester, du har selv givet argumenterne for en fantastisk række besparelser på rådhuset. De ansatte kan vel også selv gøre rent på hylder og lignende? Eller er de for fine til det? Det er vel bedre at de selv gør det end at der skæres i de ansatte?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.