Regler? Det er for de andre!

Konservative, det såkaldte lov og orden parti, har en helt fantastisk støtte i kommunal politik. Så stor, at man åbent og ærligt erkender at loven ikke gælder for det fornemme parti. Man kender reglerne, men da det ikke kontrolleres vil de gerne erkende at de ikke følger dem. Det forklarer selvfølgelig en hel del om hvorfor konservative vil have færre foto vogne, da de ikke følger de regler der ikke kontrolleres…

https://www.dr.dk/nyheder/indland/100-millioner-kroner-uddeles-i-kommunal-partistoette-ingen-foerer-kontrol

Så kan man snart se hvilken type mand Pape er…Er han politiker som de andre, og kan se fordelen i at score penge selv om det er imod reglerne, eller er han mand nok til at sige fra, anmelde ulovlighederne og stoppe den praksis.

Pape ender jo nok med at kræve at man fremadrettet skal overholde reglerne, for når det er en af deres egne der, villigt og vidende, bryder reglerne så er det jo bare en misforståelse. Og det skal man da sandelig ikke straffes for, medmindre man ikke har den rette partibog.

Som altid, når pampersvin er blevet taget i ulovligheder, er der det gængse forsvar.

– Jeg ved godt – og jeg vidste også godt – at vi ikke må bruge pengene på den måde, men jeg siger bare, at det er det, der sker rundt omkring. Og så kan du sige, at det må man ikke, men det sker i alle politiske partier, fortæller Tommy Bøgehøj.

Hvorfor skal vi straffes, alle de andre gør det også! Klynkerøvenes første kommentar, hver eneste gang. Når bare andre gør det, eller man tror andre gør det, så er alt ok. Intet problem, lov og orden er vigtig når det gælder pøbelen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.