Ingers måde eller ingen måde.

https://www.dr.dk/nyheder/seneste/inger-stoejberg-stemt-ud-af-folketinget-i-skal-ikke-regne-med-det-allersidste-er

Inger er beslutsom. “Jeg vil hellere stemmes ud af mine kolleger her i Folketinget, fordi jeg har forsøgt at beskytte nogle piger, end jeg vil stemmes ud af den danske befolkning, fordi jeg har vendt det blinde øje til “.

Men det er jo netop ikke det der er spørgsmålet. Inger måtte gerne redde de unge piger hun har så travlt med at gøre til hovedpersoner i hendes fortælling. Inger kunne sagtens have beskyttet de piger hun henviser til konstant, blot uden at bryde loven. Men hun valgte ikke at gøre det fordi Inger er højt hævet over de regler der gælder for pøbelen. Og der er forskellen. Hun blev ikke stemt ud fordi hun forsøgte at beskytte nogen piger, men det er umuligt for hende at indse. Hun blev stemt ud fordi hun er kriminel, hun brød loven i en sag der oven i købet kunne være løst uden lovbrud.

Uagtet intentionen skal politikere straffes når de bryder loven. Og viser de ingen anger, så er det et tydeligt tegn på at de har tænkt sig at gøre noget tilsvarende igen. Det er præcist det samme når man ser en galning køre alt for stærkt og få en bøde. Deres argument er ofte “Der var ingen fare, jeg kørte efter forholdene”, og de gør det igen og igen, for de er hævet over loven. Andre skal overholde den men de folk, som Inger og fartidioter, ved bedre og kan sagtens vurdere om de behøver at overholde den. For de ved altid bedst.

Det er derfor man kan håbe at folk som Inger ikke får flere chancer i folketinget, for hun vil altid bryde loven igen når hun mener den er for bøvlet. Hun kan nemlig sagtens vurdere om loven er ok, og er der problemer vil hun aldrig erkende at lovbruddet er problemet. Hun gjorde det jo for pigernes skyld, og det bliver aldrig nævnt at hun kunne have gjort det samme for pigerne uden at bryde loven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.