Slemme Mette

Jeg ved godt at den kulørte presse kalder hende Slette Mette. Men hun er ikke nær så farlig som Slemme Mette. Slemme Mette, det er hende der sparker sit eget afkom, Folkesundheden. Det er hende der udsulter den lille stakkel, og driller Samfundssind.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-12-08-coronapassets-gyldighed-forkortes

Som så mange får gentager igen og igen, Slemme Mette lytter til myndighedernes anbefalinger. Undtagen lige her, altså, hvor varigheden af coronapasset ved vaccination forkortes med 5 måneder, for at motivere folk til at tage imod tredje stik. Ingen anbefaling fra sundhedspersoner, ingen ønsker fra Folkesundheden. Blot en politisk beslutning.

https://www.berlingske.dk/danmark/10-sengepladser-paa-intensiv-var-ledige-mandag-paa-landsplan

Kun 10 ledige pladser på intensiv??? Mor Mette havde jo ret, det går helt galt det her! Uden hendes strålende lederskab ville vi fylde hospitalerne, og folk ville ligge i stakke og dø på gaden. Lastbiler ville drøne gennem landskabet på udkig efter steder at dumpe de mange lig der skulle væk.

Heldigvis er Mor Mette både god og vis, så vi er trygge. Hun udviser Samfundssind og rettidig omhu….Men så kom Slemme Mette. Hende der blot ler når gode mennesker lider, og som, midt i en pandemi hun selv taler op for at skabe frygt, tillader en reduktion af antallet af intensiv pladser med 23,7%!

Hvem i alverden er så klog, god og vis at de, i den pandemi de selv hævder at være vort bedste værn imod, tillader antallet af intensiv pladser at blive reduceret med næsten en fjerdedel? Kan vi ikke lige få en rigtig god forklaring på hvorfor der var 406 pladser i alt på intensiv afdelingerved indgangen til februar 2021, når der er 310 pladser i alt på intensiv afdelinger i december samme år?

Kom med det, Mette….Du gjorde det for Folkesundheden, ikke sandt? For ingen styrer Danmark sikkert væk fra afgrunden som du gør. Og brokker folk sig, så må de bare lære at leve med det. Men med 23,7% reduktion af intensiv sengepladser er det ikke sikkert de lever med det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.