Fatter ej en Pind

Idag lærte jeg noget nyt. Udviklingsminister betyder en minister der virkeligt trænger til at udvikle sig. Eller blive en smule mere moden. Søren Pind, vores nuværende Udviklingsegnede Minister, er aldrig en mand jeg har rost. Ikke at han har gjort noget som helst i hele sit liv der fortjener ros, ihvertfald ikke i hele hans politiske liv. Men det er ganske vist at jeg aldrig har rost ham.

Idag starter en ny trend. Når folkevalgte vælger at hylde de nye dyder, dumhed og grådighed, så får de lidt ros her. Og lidt ros er vel altid værd at tage med, når man nu er så uvant med ros som Søren Pind må være.

Søren Pind har fusket. Han prøvede at påvirke en minister på vegne af andre, som derefter gav ham 6 mdr fri husleje (som forhåbentligt blev beskattet). En banal historie, hvor Søren hyldede grådighedsprincippet. Men da det blev afsløret satte lille Søren virkeligt trumf på.

Søren skrev på sin facebook profil! Og ikke nok med det, han skrev at journalisten er en uvederhæftig, løgnagtig bedrager. Og hvis ikke BT eller journalisten lægger injuriesag an mod Søren, så beviser det at de lyver.

Her hyldes dumheden i særdeleshed : Hvis det kan regnes for bevis for sandhedsværdien at en anklaget ikke lægger injuriesag an, så er Søren Pind jo netop skyldig som anklaget, siden han ikke selv lægger sag an mod journalisten. Så ifølge Søren Pinds egen logik, eller mangel på samme, har han lige selv bevist at journalisten har ret. Imponerende.

Ovenikøbet viser han lige hvordan Søren Pind, 4 år, reagerer på modgang. Han hviner og hyler på facebook ved at skrige om sig med anklager der ikke har noget med sagen at gøre. Det beviser nemlig at Søren ikke er løgner….Jeg er glad for at Søren Pind er udviklingsminister. Meget glad, endda. For tænk på hvor pinlig han ville være hvis han nogensinde fik en rigtig ministerpost, eller enddog en vigtig ministerpost. Men han har da fuldt ud gjort sig fortjent til at blive den næste Inkompetenceminister. Eller har han rigeligt inkompetence i forvejen?

.

.

.

This is really not important to non-danes. One of our incompetent ministers (and yes, we have quite a few of those, really) is whining like a 4 year old because he has been caught receiving free rent from friends he helped as a politician. And by using 4 year old logic, he manages to prove, by the very same logic, that he himself lies. Quite impressive, and utterly incompetent.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.