Der er snart valg.

Og det kan godt mærkes rundt omkring. De fleste partier har åbenbart bedt deres folketingspolitikere om at skabe lidt opmærksomhed, og ved den lejlighed er der ikke mange der er bedre til at skabe sig end Ole Birk Olesen, vaskeægte politiker.

https://www.bt.dk/politik/ole-birk-olesen-dybt-bekymret-over-enhedslisten-jeg-er-ikke-et-oejeblik-i-tvivl

Lille Ole får en hel artikel til at gå med at fortælle hvor slemme Enhedslisten er, og hvilke meninger de har. Jeg har meget lidt sympati for Lakajlisten, på det enkelte punkt er jeg faktisk enig med Ole, men var det ikke bedre at fortælle lidt om egen politik fremfor at forklare om andres politik? Selvfølgelig kan det være lidt svært når man kommer fra Liberal Alliance, da egen politik sjældent er værd at skrive om, men en hel artikel om politik, uden at nævne egen politik, er et sjældent syn.

Og når nu en ægte politiker (ordet skrives med mest mulig foragt) som Lille Ole stiller sig frem og snakker om hvad andre partier har haft skrevet, hvorfor forholder journalisten sig ikke til Oles berømte 7 anklager mod kvinder? De anklager skabte verdens hurtigste rygsvømning da Lille Ole kom i folketinget, for han mente slet ikke noget med det og det var lige før han faktisk aldrig havde skrevet det, og det var i hvert fald ikke noget han nogensinde havde ment.

https://www.berlingske.dk/politik/ole-birk-olesens-syv-aar-gamle-anklager-mod-kvinder

Allerede den første anklage viser med tydelighed hvad Lille Ole mener, da han “anklager kvinder for grundlæggende at være uden moral og ære”. Så er stilen lagt, og du ved hvor seriøst resten af hans “artikel” er. Det man skal lægge mest mærke til er, at hans egen moral og ære bruges som kompas for andre. Og hvis Lille Oles såkaldte ære og moral er det rigtige at mene, så vil jeg med stolthed i stemmen erklære at jeg ligeledes er uden moral og ære, for at sættes i samme bås som et menneske (termen menneske bruges meget løst her) som ham vil jeg alligevel ikke kunne acceptere.

Så kort og godt : Har du ikke selv en politik, så erkend dette. Lad være med at fylde folk med påstande om andre partiers politik, de er selv med garanti bedst til at forklare det og særdeles ivrige for at komme i pressen. Vælger du oven i købet at hakke på folk for noget de mente tidligere, så er det dumt hvis du selv har skrevet komplet ævl og selvynk som “7 anklager mod kvinder”. Men dumt, det er Lille Oles varemærke, og grunden til at han er i samme parti som Danmarks måske fremmeste sociolog og livsstilsforsker.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.