Vi skal passe på dem.

Jøderne, altså. Medmindre det er drengebørn, så er det ikke nødvendigt at passe på dem, må man kunne forstå.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/mette-frederiksen-vil-bevare-omskaering-vi-har-lovet-passe-paa-danske-joeder

Mette vrøvler næsten lige så meget som inden hun brød grundloven i coronaens hellige navn.

“Den belastning, som jødiske børn lever under i Danmark i dag, skyldes ikke først og fremmest omskæring. Den skyldes det faktum, at de ikke kan få lov til at gå i skole, uden at der står bevæbnede soldater”

Så hvordan normale mennesker kan få omskæring eller forbud mod samme til at ende med at soldater skal stå vagt ved den jødiske skole er lidt uklart. Nej, det er ikke rimeligt at jøder skal overfaldes på nogen måde, og det er fuldstændingt forrykt at det er nødvendigt at beskytte en skole for børnenes sikkerhed. Men omskæringen har vel ikke noget med det at gøre? Er det fordi de er omskåret at der skal stå bevæbnede soldater? Eller er det fordi uden omskæring ville bevogtningen skulle styrkes? Der er ikke rigtig nogen forklaring på denne udtalelse.

Omskæring er et operativt indgreb, som ikke begrundes medicinsk. Normalt noget som man skal være 18 år for at kunne vælge. Hvorfor ikke indføre det her?

Hvorfor ikke tillade omskæring af kvinder? Det er en lige så gammel tradition andre steder, så er drengene mindre værd end pigerne, siden de ikke skal beskyttes på samme måde? Jeg har altid troet at Mette gik ind for ligestilling, så det kunne da være rart at vide hvorfor det ikke gælder her, eller om Mette planlægger at fjerne forbuddet mod omskæring af piger/kvinder.

Det er nok en ommer, Mette. Hvis en tro ikke kan fungere uden operative indgreb på raske børn, så er det nok på tide at den tro kommer videre ud i verden eller stopper den praksis. Uanset om det så er jødiske eller muslimske fanatikere.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.