Mere. Mere…Mere….

Nogle folk kan aldrig få nok. Iblandt disse må man regne Vermuth, Führerin for Neue Bürgerliche og afhængig af Mette Thiesen, Lystløgneren fra det yderste højre.

Først skal medierne forurenes med støtten til Støjberg. Men det er ikke nok. Mere. Mere! Nu skal selve luften også betale prisen for at Vermuth og stormtropperne vil i medierne. Et fly skal flyve rundt med et banner med teksten “Danskerne støtter Støjberg”. Det budskab er lige så forkert som det er at sende et fly rundt med bannere. Hvorfor ikke et banner med “Der var bevæbnede sharia vagter på rådhuspladsen”? Det er et lige så sandt udsagn som at danskerne støtter Støjberg.

https://www.bt.dk/politik/nye-borgerlige-i-ny-stoetteerklaering-til-inger-stoejberg-sender-fly-i-luften

Nogle danskere støtter Støjberg. Sølle stakler, som ser hendes kamp mod barnebrude som en kamp kun Støjberg kunne føre. Og skulle hun bryde en lov eller 10 undervejs, så er det intet problem. Og erkendelsen af at hun vidste at hendes pressemeddelelse var løgn er sandelig heller ikke et problem. For det er jo Sankt Støjberg! Løgn og ilt er det hun trives med og lever af.

“»Fordi kampen for friheden er vigtig. For ligestillingen og for vores danske værdier. Vi støtter Inger, fordi vi ønsker et Danmark baseret på danske værdier med respekt for frihed og ligestilling mellem kønnene.”

Således forklarer Vermuth hvorfor hun står last og brast med et medlem af et andet parti der lyver og bryder loven, omend hun sandelig ikke samlede penge ind til Mette Thiesen dengang hun løj så meget hun kunne.

Er kampen for friheden vigtig? Ja da. Naturligvis er den det. Er den så vigtig at det er ligemeget hvilke love der brydes? Nej, naturligvis ikke. For bryder man alle love for at opnå frihed er der alt i alt ikke meget frihed, da alle love kan og bør brydes.

Hvordan man kan få frihed og ligestilling ind i arbejdet fra en kommission som skal undersøge om lovene blev overholdt, det må stå for Vermuths egen regning. Lovbrud er ikke frihed, og lovbrud er ikke ligestilling. Omvendt må man sige at alle burde være lige for loven, så det kunne da være interessant at spørge Vermuth om hvilke love man skal bryde for at værne om de danske værdier hun sætter pris på? Et par forsigtige gæt er lovbrud, magtmisbrug og løgnagtighed. De værdier er ofte noget det yderste højre (og det yderste venstre) sætter stor pris på.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.