Væk med det!

https://www.bt.dk/debat/laege-vil-afskaffe-haandtrykket-saadan-hilser-vi-i-fremtiden

Der er bakterier på hænderne! Denne nye revolutionerende viden deles af Jesper Brandt Andersen, som vil undgå bakterier.

Men Jesper er en lille tøsedreng uden visioner for rigtig sundhed. Hvorfor stoppe med håndtrykket?

Busser og toge hvor mange folk sidder tæt sammen, og man indimellem overtager et sæde hvor en anden bakteriefyldt person lige har siddet? Væk med det!

Biblioteker, hvor bøger håndteres af andre? Væk med det!

Supermarkeder hvor andre har sat varerne på plads? Væk med det!

Bilkørsel hvor mere end 1 person er i bilen? Væk med det!

Jespers løsning på mange problemer må så være at genindføre plastikservice og bestik, så det kan destrueres når nogen har rørt ved det. Så kan vi vide os sikre!

Hvis Jesper nu udvikler fornuft nok til at indse at det måske ikke er muligt at undgå alle bakterier, så får en fornemmelse af at jeg gør grin med ham, så har han forstået pointen. Et godt fast håndtryk har endnu ikke skadet nogen. Det der skader er når fjolser giver hånd til andre, for derefter at slikke sig selv over hele hånden. Det er måske der man skal sætte ind i stedet for.

Al denne panik med for eksempel kontanter, “for der er jo virus/bakterier på”! Jaeh, men det var der vel så også på de varer jeg lagde op på båndet som kasseassistenten lige har haft ved for at scanne? Og derefter kom kassedamens vira og bakterier på varerne. De vira og bakterier er ikke et problem, eller hvordan?

Et rigtigt godt sundhedsråd, sådan helt generelt? Lad være med at sutte på dine fingre.

Men jeg vil til enhver tid undlade at trykke Jesper i hånden og hilse venligt men bestemt med en enkelt finger, hvis det skulle vise sig aktuelt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.