De rigtige spørgsmål

Der har i enkelte medier været en del skriveri om Rødovres borgmester, primært i Ekstra Bladet. Den fattige kommune snyder muligvis og giver borgmesteren en gratis bil, som står parkeret tæt på hans hjem så han kan komme på arbejde i standsmæssig bil.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/bykonge-i-fattig-kommune-afsloeret/7915226

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/mercedes-borgmester-afsloeret-her-faar-han-kolde-foedder/7921965

Hvorfor er det at der er mange spændende spørgsmål som man kan glide af på, men ikke det rigtige spørgsmål?

Det er da fint at andre har en nøgle. Det er da fint at det er en repræsentationsbil. Men det er da ligemeget om andre har nøgle, og hvad titel bilen har.

Hvor mange dage er borgmesteren kommet til rådhuset i denne bil, og hvor mange dage har han anvendt anden transportmulighed?

Det er så simpelt et spørgsmål, og så er det da fløjtende ligegyldigt om andre har en nøgle hvis det kun er pampersvinet der bruger den (hvilket er imod reglerne).

Alle andre spørgsmål der er stillet, såsom om det er hans (borgmesterens) bil er irrelevante, da man uden at lyve kan sige at det er kommunens, at det er en repræsentationsbil og at 117 grunde taler for at han har snoet sig uden om reglerne.

Han kan selvfølgelig vælge at lyve, hvilket hans partifælle Morten Nødskov har anvist er ok, men det er reelt set et spørgsmål om hvorvidt den bil er hans primære transportmiddel til rådhuset.

Pampersvin kommer i alle partifarver.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.