Bolden er spillet op.

Bertel Haarder, politiker af den gamle skole (det vil sige fordomsfuld, arrogant og bedrevidende), har lavet en julesang. I den gør han grin med en voldtægtssag, og det siger nok mere om Bertel “Pis-mig-i-øret” end om meget andet. Bertel har aldrig været den skarpeste kniv i skuffen, og han opfører sig ikke værre end han plejer.

Men Pernille Skipper Ansvar blander sig. Hun udtaler sig nu om den voldtægtssag hun ikke ville udtale sig om, nemlig den der fik Nina Hedeager Olsen til at sygemelde sig i et par måneder fordi forbrydelsen var foregået i hendes lejlighed. Hun var dog ikke mere syg end at kun kunne servere på en kro for en veninde.

Flere gange er Skipper Ansvar blevet spurgt ind til sagen, men hun vil ikke udtale sig. Det har hun så gjort nu.

Skipper Ansvar, er det ok at en person fra enhedslisten kan sygemelde sig og uden problemer arbejde sort for en veninde under sygemeldingen, uden at blive straffet? Gælder loven ikke for Enhedslisten? Du er meget hurtigt ude når andre partier laver lort, men her har du holdt dig til tavshed og ansvarsforflygtigelse. Hvad mener du om sygemeldte folk der arbejder sort? Er det ok at de oppebærer en borgmesterløn imens?

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/rasende-over-bertels-voldtaegts-vers/7892647

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.