Retfærdighed skal der til.

Hvis man snyder statskassen for et beløb, og man har udgifter i forbindelse med denne svindel, så kan udgifterne vel trækkes fra ligesom alle andre udgifter? Ja da, intet problem, det skal da være retfærdigt for alle der har udgifter.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/medier-bagmaend-fik-milliardfradrag-i-hemmeligt-forlig-med-skattestyrelsen

Hvis lille fru Jensen indberetter et forkert beløb skal hun betale beløbet tilbage, og står muligvis til en bøde. Hvordan i alverden kan man som politiker tillade sig at sige hvis der foregår svindel med udbetalinger fra statskassen, så behøver man ikke få hele beløbet tilbage? Det kan godt være at man så ikke ville få ret meget tilbage, men man har da i det mindste ikke givet kriminelle penge for at svindle, som de med god samvittighed kan nyde da der blev indgået et forlig.

Selvfølgelig mener skattestyrelsen at det er ukorrekt, men de er “desværre forhindret i at fortælle sandheden på grund af tavshedspligt”. Det er præcist som da man eftergav 5,8 milliarder i gæld, da gælden måske ikke kunne inddrives. Heller ikke de 196,52 kr som Stine Bosse blev eftergivet, da hun måske ikke havde midlerne til at betale sin gæld.

Retfærdighedsvis skal det siges at Stine Bosse var ret fortørnet over dette, da hun ikke kendte til gælden og gerne ville betale.

Hvor kunne det være rart at de af os der betaler deres gæld og ikke svindler ikke konstant så andre blive belønnet. Der må jo komme en Forhandlingsenhed hos Skat, så man kan forhandle om hvor meget man skal betale i skat.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.