Det er helt uforståeligt.

Rasmus Paludan, blandt hans ven kaldet Pølledan, er simpelthen Danmarks smarteste fyr. Han sender materiale til skolerne, og børn elsker at tage selfies med ham. Pølledan har styr på tingene.

Heldigvis er det ofte at de enfoldige ikke kan se at andre griner af dem, så jeg synes det er ok at Pølledan har den tro.

Det jeg har det lidt sværere med er hans opførsel. 6 mio kr for at beskytte ham i år? Det kan godt være det lille kinder æg (3 ting på en gang, Had, Hævn og Hagekors) tror at indvandrere belaster Danmark og pengekasserne, men hvem koster lige 6 millioner kr på under 4 måneder?

Selvfølgelig skal politiet, uden at skele til omkostningerne, beskytte borgere hvis holdninger eller ideer gør at de er i fare. Men en idiot hvis eneste formål er at provokere? Han kan da vel ringe når hans demonstration er startet og der så opstår ballade, lidt ligesom alle andre. De fleste kan ikke ringe ind og sige at de regner med at provokere folk så meget som muligt, så politiet må godt lige stå klar med beskyttelse.

Kan man forestille sig at en fanatisk brøndby supporter beder politiet om hjælp, for han vil så gerne stå inde i FCK’s klubhus og synge sange med brøndby tøj på? Bare som eksempel.

Hvis Pølledan kom hjem til mit hus, og stod udenfor og skreg op om at min familie skulle væk og min kone var ikke et rigtigt menneske, for derefter at brænde dannebrog og grundloven, så kunne han da måske også godt hidse mig nok op til at der blev lidt ballade i gaden.

Pølledan har helt ret i sin udtalelse (utroligt nok) at han siger at “Det er ikke provokerende, når jeg står med mine egne ejendele, det skal jeg have lov til.”. Selvfølgelig skal han det. Bare ikke i fuld offentlighed, med det eneste formål at provokere andre og bruge politiets ressourcer på idioti. Hjemme i hans egen kælder, hvor han nok måske tilbringer en del tid for at øve sig på dumhed, må han da kaste med alle sine ejendele. Jeg tilbyder med det samme at assistere, hvis det skulle være nødvendigt.

Indtil Pølledan stopper med at spilder andres tid er der kun en ting at gøre. Ignorere ham. Pølledans mareridt er at han står på en offentlig gade og smider med 3-4 koraner, og ikke en eneste løfter et øjenbryn og ingen reportere skriver om ham.

Pølledan kommer aldrig til at forstå det.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.