Panik før kassen smækkes i.

Når myg ser at der ikke er mad i nærheden, flytter de sig. Men er der mad, det vil sige noget at dyppe snabelen i, bliver de der, og gør ikke meget væsen af sig.

Nu er der så lidt uro omkring de danske regioner. Det forjættede mellemled hvor man kan score kassen ved at føre folketingets beslutninger ud i livet og aldrig rigtigt revses for noget.

Og så kan det ellers være at man kommer til at høre fra Carsten Kissmeyer, enddog på forsiden af dagens berlingske.

Hold fingrene fra regionerne, råber myggen der ser en risiko for at den store buffet forsvinder. Og han fortsætter :

“Jeg er heller ikke glad for, at de direkte folkevalgte politikere ser ud til at forsvinde. Der bør være nogle politikere, som umiddelbart og direkte står til ansvar for vores samlet set dyreste velfærdsydelse”.

Så er der kun et spørgsmål, Kisser. Hvem står lige til ansvar for hvad? Tænker du på Carl Carl Carl Holst Holst Holst, som personificerede en modbydelig myg med storhedsvanvid? Hvordan stod han til ansvar? De 41 aviser han abonnerede på, stod han til ansvar der?

Nævn en eneste politiker der har ‘stået til ansvar’ for noget som helst i regionerne. De kommer, de suger og tømmer kassen efter bedste evne, og går igen. Det er det.

Heldigvis er han meget arbejdsom, for han har da et par enkelte hverv….

Næstformand i Kommunekontaktrådet i Midtjylland.

Medlem af bestyrelsen for Brande Højskole, i bestyrelsen for Karup lufthavn, ligesom han besidder andre lignende tillidshverv.

 2. næstformand i Region Midtjylland.

Medlem af folketinget, som afløser for Esben Lunde.

Hold da helt op hvor må det være rart at kunne arbejde så meget. Lønnen er jo ret høj de fleste steder som de nævnte, da det er en meget stor arbejdsbyrde. Jeg er kun lønmodtager, men jeg kunne nok ikke nå at finde tid til en plads i et regionsråd oveni. Dertil flere bestyrelse, og et kommunekontaktråd.

Carsten, når du en dag keder dig, kunne du ikke sende en opgørelse over hvor mange timer du bruger hvert sted dagligt? Bare så vi kunne se din reelle timeløn, samt hvor mange timer du lægger hvert sted, når nu mf’ere og regionsrådsmedlemmer altid fremhæver hvor mange timer de bruger når de vil stige i løn.

Carsten Kissmeyer, en ægte politiker (ordet skrives med mest mulig foragt). Er der noget der kan få ham til at råbe vagt i gevær, er det når kassen lukkes i.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.