Den nye Henrik Dyssell.

Endelig har vi en mand der tager kampen op mod selveste Henrik Dyssell. Svindleren fra Dansk Industri, en selvudnævnt tømrer som ikke har hverken virksomhed eller hjemmeside, er ved at blive indhentet af Jens-Peter Lundsgaard, direktør i Jema Agro.

https://www.dr.dk/nyheder/penge/nul-ansoegere-til-jema-agros-job-direktoer-haaber-paa-ja-til-regeringens-udspil

Hos DR er man atter ukritisk mikrofonholder, for det er en meget relevant historie om at der skal komme flere udlændinge til Danmark for at arbejde. Jens-Peter kan nemlig ikke følge med, skal det forstås. Han må sige nej til ordrer, fordi der ikke kommer ansøgere til virksomhedens stillingsopslag.

Men når man så kigger lidt efter, er der godt nok ikke ret mange jobopslag fra Jema Agro at finde. Ingen på jobnet, ingen på jobindex, disse jobopslag findes vist mest indenfor en desperat direktørs fantasi-verden hvor man kan presse lønnen lidt mere hvis bare man ansætter udlændinge. I modsætning til Dyssell har Jens-Peter godt nok et firma. Men hvad sker der så hvis man leder lidt mere?

Søreme om ikke man kan finde artikler på andre sider, dateret 29. august 2018, hvor der er helt andre toner fra Jens-Peter.

https://finans.dk/erhverv/ECE10832265/landbrugskrisen-breder-sig-til-dansk-industri/?ctxref=ext

Her ser det sort ud, investeringsfald på 25% ifølge forudsigelser, og det er særligt slemt for “nu var der endelig kommet godt gang i hjulene efter en del år med lave investeringer.” Så det er først nu der er kommet gang i arbejdet? Jamen, hvor længe er det så stakkels Jens-Peter har døjet med at mangle ansatte, når der nu endelig var kommet godt gang i hjulene?

Men det med at sænke løngrænsen for udenlandsk arbejdskraft, det er ihvertfald noget Jens-Peter går ind for. Lavere løn til alle, det er tilsyneladende Jema Agro’s motto.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.