Kim Andersen er Idiot

Og langt størstedelen af alle alvinister vil tænke : Hvem pokker er Kim Andersen. Han er såmænd retsordfører hos venstre, og generelt en meget usynlig mand. Men stadigt idiot. Ham vender vi tilbage til.

Der er nemlig lige blevet lukket 200 mink ud i Bratbjerg. Og omend jeg sympatiserer med at minkfarme/pelsfarme generelt skal lukkes og forbydes, så er det rendyrket dyremishandling at slippe burdyr ud i det fri. Det er ikke noget der hjælper minkene, tværtimod. De folk der lukker mink ud skulle overveje hvordan det dog kan hjælpe dyrene, når det ovenikøbet får minkavlerne til at fremstå som ofre istedet for som de afstumpede uslinge de fleste af dem er.

Men takket være denne mink-aktion har venstre fået nok. Nu skal der ske noget, og opklaringen af disse sager skal have højeste prioritet. Hvor ville det dog klæde vores politikere at blive ligeså forargede når der fremlægges beviser på organiseret dyremishandling, og hvor ville det lyde dejligt hvis de ville stoppe mishandling en gang for alle. Men nej, det der sker er at Lars Dumfoed remser op hvad vi tjener på minkavl (bl.a. i Ekstra Bladet den 6. april), så blæse være med hvordan dyrene har det.

Venstre er uslinge, især i relation til dyrevelfærd. Men tilbage til Kim Andersen, manden der formår at sænke det generelle intelligensniveau i regeringspartierne ved sin blotte tilstedeværelse.

1. Opklaringen skal have højeste prioritet….Kim Andersen forventer at politiet opgiver sagen om dobbeltdrabet i Odensen, stopper opklaringen af narkosmugling og beder folk der bliver overfaldet om lige at vente lidt og slappe af, for de skal ud og opklare en sag om løsslupne mink…Kim Andersen, synes du selv denne udtalelse bidrager til at tænke høje tanker om din intelligens, eller synes du den afslører en idiot der er helt desperat for at komme lidt i medierne fordi der snart er valg? Mener du seriøst at alle andre sager skal vente fordi nogle idioter slipper mink ud? Jeg er helt enig i at alle sager om dyremishandling skal prioriteres højere, men få nu lige et realitetstjek. Og hvor ville det dog være klædeligt hvis man opprioriterede *alle* sager om mink, både vedrørende dem der slipper mink ud, men også dem om avlerne der er modbydelige overfor deres dyr i Mammons navn.

2. Samme Kim Andersen, Danmarks Dummeste Ordfører, har endnu et gyldent øjeblik. Han udtaler nemlig : “Jeg ser en risiko for, at det er et led i et stort internationalt, politisk netværk på den yderste venstrefløj, som vil bruge meget barske midler for at forhindre produktionen af mink, og det kan vi i Venstre ikke acceptere”. Stort internationalt netværk? Yderste venstrefløj? Kim, tror du at en organisation som SPECTRE eksisterer i virkeligheden, men at de rent faktisk kun ønsker at forhindre produktion af mink? Hvis de gjorde, og de opnåede dette (eller kæmpede for dette) uden at skade dyrene, så ville de have min komplette støtte. Men igen, helt seriøst, Kim, synes du selv denne udtalelse bidrager til at tænke høje tanker om din intelligens, eller synes du den afslører en idiot der er helt desperat for at komme lidt i medierne fordi der snart er valg? Og hvor kom venstrefløjen ind i billedet, udover det generelle billede af at højrefløjen vil tillade alle former for dyremishandling når bare der er penge i det. Men du mener kun at venstrefløjen går ind for et stop af al produktion af mink?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.