“Svin fuld adgang”

Det skilt burde stå ved alle stævner arrangeret af Dansk Ride Forbund.

https://www.dr.dk/sporten/ridning/dansk-toprytter-regner-stadig-med-vm-deltagelse-efter-laekket-piske-video-0

Hvorfor skulle hun udelukkes fra et stævne med dyr, hvor mange unge mennesker følger med fordi de kan lide dyrene? Hun har jo ikke været grovere end så mange andre.

DRF må stå for De Rammes Fandeme, som de alle siger når de tæver en hest. Og det ville afgjort være sært hvis svinene fra DRF’s ledelse som accepterer dyremishandling ville forbyde svinene der udfører dyremishandlingen at deltage i stævner. Men føj for pokker! Hvordan nogen kan støtte et sådant foretagende må stå hen i det uvisse.

Carina Cassøe Krüth kan roligt glæde sig til UVM i næste måned, spørger man arrangørerne af den danske kvalifikation, hesteavlsforbundet Dansk Varmblod. Det fortæller formand i forbundet, Jan Pedersen.

– Det ville være mærkeligt, hvis man begyndte at genoverveje det, for DRF har haft videoen til rådighed, da de vurderede sagen. Den var afgørende for beslutningen om at give hende en bøde på 5.000 kroner.

Ja, ifølge Jan Pedersen ville det også være underligt hvis Breivik ikke skulle kunne arbejde i en ungdomsklub når han kommer ud af fængslet, ikke sandt? Han har jo fået sin straf. Det ville klæde Dansk Varmblod at tilkendegive at mishandling af heste aldrig er ok, og er du straffet for dette er man ikke velkommen hos dem.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.