Uvidenhed er en god undskyldning.

Men ikke engang den undskyldning griber Ellemann.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2023-08-27-regeringen-vil-haeve-koerselsfradraget-vi-vil-gerne-understoette-bil-som-transportmiddel-siger-ellemann

Kørselsfradraget er ikke som sådan en dårlig ting. Men var det ikke bedre at få folk over i offentlig transport så vi kan skåne miljøet lidt mere? Jo, mener venstre, danmarks kejtede parti.

– Kørselsfradraget er 100 procent uafhængigt af, om du spadserer, tager bil, tager tog eller flyvemaskine på arbejde.

Er der mange, der tager tog eller flyvemaskine på job i yderkommunerne?, spørger journalisten så.

– De tager ikke bus og tog, fordi det ikke er der. Der er mange mennesker, der er afhængige af bil som transportmiddel, og det vil vi gerne understøtte.”

Jaeh, han ved det jo. Der er problemer med offentlig transport i yderområderne. Konklusionen, som kunne være at man skal skabe offentlig transport i yderområderne, kommer så bare ikke.

Derfor er normale mennerskers konklusion så nok at han ikke er uvidende (han ved jo godt at folk ikke tager toget i yderområderne, for det er der ikke), men når man ikke forstår at man kan gøre noget ved det må det være simpel dumhed. Påvist igen og igen. Forelægger man dette for Ellemann vil der dog nok komme den meget indstuderede sætning : “Vi tager ansvar”. Alle løgne, alle idiotier og alle forkerte beslutninger der ikke kan forsvares kan i det mindste forklares. “De tager ansvar”. Medmindre det altså drejer sig om våbenindkøb, så er det pludselig “Vi tager et nyt ministerium”.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.