Lokke når han er bedst.

Lokke er træt af nævenyttige folk der forsøger at stoppe hans tur til Kina.

https://nyheder.tv2.dk/politik/2023-08-14-loekke-om-kina-kritik-det-er-hamrende-naivt-hvis-man-har-den-tilgang-til-verden-at-kina-ikke-er-der

Penge. Det er det ord der går igen, sagt og usagt, når Lokke skal fortælle hvad der er godt ved Kina. Bevares, der var en gang et folk der hed Uighurerne, men de er der jo ikke mere. Problemet er løst!

Vi skulle en gang have pandaer. Ikke nok med at vi skulle undlade at anerkende Taiwan som betaling, vi skulle søreme også “arbejde aktivt for en et-Kina løsning”. Men vi fik da pandaerne i en periode.

“- Hvis vi havde den tilgang til livet, at vi kun samarbejdede med dem, der var magen til os selv, så ville vi sidde ret alene til sidst. Derfor skal vi gøre det her klogt, siger han til TV 2.”

Bevares, Lokke har jo ret. Vi skal ikke kun samarbejde med dem der er magen til os. Men vi kunne vel godt skelne en lille smule til Tibet. Den Himmelske Freds plads. Uighurerne. Men nej, kapitalen dækker så fint over de grimme pletter. Og det er bedre at påvirke dem ved at handle med dem i stedet for at boykotte dem. Det kan da godt være at Danmark ikke er så stor, men lige nu er argumentet flere steder at “det ikke nytter når det kun er et land”. Så lad os da starte, for søren. Og få flere med. Hvorfor er det ok at bekæmpe folk i Tibet, når det ikke er ok i Ukraine? Hvorfor vender vi ryggen til Taiwan, og ikke andre lande?

“- Det er hamrende naivt, hvis man har den tilgang til verden, at Kina ikke er der.”

Enig. Men det er der vel heller ikke nogen der har foreslået? Man foreslår vist nok bare at undlade al handel og minister-rejser indtil de kan opføre sig ordentligt. Men det lyder bedre når Lokke kan give et klogt svar på en idiot-tilgang som ingen nogensinde har nævnt som en mulighed.

“Ifølge udenrigsministeren handler det om at have en balanceret tilgang, hvor der både er plads til kritisk dialog og en realistisk tilgang, hvor man holder sig for øje, at landet er vores fjerdestørste eksportmarked.”

Penge! Der er penge i at ignorere uighurerne og Tibet. Fat det dog, alle I blødsødne hippier.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.