For dyrenes skyld.

Verdensnaturfonden, WWF, tidligere en prægtig organisation, mangler åbenbart medlemmer.

https://avisendanmark.dk/danmark/udviklingen-er-dybt-bekymrende-nu-skal-danskerne-taelle-pindsvin?utm_source=https://frdb.dk&utm_medium=block_article_teaser

Denne og flere lignende artikler er i aviserne, for pindsvin er da kære – mere så end verdensnaturfonden, for måden man skal registrere det på er knapt så kær. Og er en lille påmindelse om altid at læse betingelserne for at deltage i konkurre….optællingen.

Allerede under de felter man udfylder kan man se første lille gave.

“Ved registrering accepterer jeg WWF Verdensnaturfondens privatlivs- og cookiepolitik samt at modtage WWF’s nyhedsbrev ’Naturen kalder’.”

Det kan man sandelig ikke frabede sig. Her satser verdensnaturfonden på at folk glemmer at afmelde sig. Men der er også en privatlivspolitik, eller rettere, en reklame politik.

Vi indsamler og behandler oplysninger/data om dig til brug for opfyldelse af din støtteaftale, vores legitime interesse til brug for relevant markedsføring og kommunikation, statistik over antal støtter og bidragsgivere, brug af hjemmesiden mv.”

Oplysningerne bruges også til at sende dig generel information om vores aktiviteter, og holde dig opdateret om vores kampagner, og formidle hvordan du kan støtte WWFs formål.”

Legitim interesse: Oplysningerne bruges derudover af WWF Verdensnaturfonden og de databehandlere vi benytter til at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud mv., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Jeg bifalder altid at man vil forsøge at hjælpe naturen, men denne undersøgelse har betingelser der gør meget mere for at hjælpe verdensnaturfonden end nogen som helst anden.

Især den nederste del er lidt interessant, for har du indberettet pindsvin har du accepteret deres nyhedsbrev. Så har du givet samtykke (ikke lovligt, da det ikke er på et oplyst grundlag som det kræves) til direkte markedsføring og har dermed accepteret at du får mnålrettet markedsføring via telefon, brev og elektroniske medier. Dette er så heller ikke lovligt, for anvender du betegnelsen “samtykke” skal dette som nævnt gives på et oplyst grundlag, og man skal informeres om at man kan trække det frivillige samtykke tilbage.

Hvis du fortryder at du har tilmeldt dig modtagelsen af vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig direkte på de mails du modtager, eller ved skriftlig henvendelse på persondata@wwf.dk.”

Man kan endda fortryde…i hvert fald nyhedsbrevet. De målrettede reklamer og samtykket for samme “glemmer” de igen at nævne her, for det skal man jo helst ikke fortryde.

Hvor er det rart at vi har organisationer som verdensspamfonden som tænker på dyrene. Er du i tvivl om hvem man vil hjælpe, så se hvad lønnen for de store ledere er. Jo højere den er, jo mindre er man nok interesseret i at hjælpe andre.

WF Verdensnaturfonden ønsker ikke at oplyse generalsekretærens løn.

Citat fra Globalnyt omkring chefernes løn.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.