Bur Mette Frederiksen inde.

Det må da være Lokkes bagtanke med hans seneste tåbelige ide.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/regeringen-vil-arbejde-paa-forhindre-koranafbraendinger-foran-udenlandske-ambassader

Vi skal, som danskere. gøre knæfald og acceptere andre landes regler. Da kvinder ikke må opføre sig selvstændigt og gå med udækket hår i de lande vi åbenbart ser op til, er den logiske konsekvens at bure Mette Frederiksen inde.

Enig, der er en flok idioter der brænder religiøse bøger foran ambassader for at provokere. Men det er ikke ulovligt at være idiot, hvilket nok er meget heldigt da vi så ville have 179 pladser mindre i fængslerne. Men ytringsfriheden….den er da godt nok noget vi, indtil Mor Mette kom til, bakkede kraftigt op om. Men ytringsfrihed og forsamlingsfrihed, er det virkeligt noget vi sætter højere end handelsaftaler? Ikke hvis vi spørger Lokke.

– Derfor har vi besluttet i regeringen, at vi vil se på, hvordan vi i helt særlige situationer kan sætte en stopper for forhånelser af andre lande, som er i direkte modstrid med danske interesser og danskernes sikkerhed.

Sjovt, jeg vidste slet ikke at den nuværende situation er en helt særlig situation.

Lars Løkke Rasmussen mener ikke, at et sådan tiltag vil være at gå på kompromis med ytringsfriheden. Men han anerkender, at det ikke er en let opgave.

– Vi har sat de gode folk i justitsministeriet på overarbejde. Det er ikke let, og vi skal spidse den juridiske pen her, for vi hylder ytringsfriheden, siger han.”

Er loven der ikke, så indfører vi den bare. Eller sender en pressemeddelelse ud, så kan politiet med Thorkild Fogde jo gøre hvad der passer dem, fordi de forventer der kommer en lov snarligt.

Hvordan ved du at du er ude på et skråplan? Enten er der en der siger “Jamen vi kan godt gøre det, for det gør alle andre”, eller også er du nødt til at lave nye tolkninger af love der passer ind i dit kram.

Gad vide hvor mange ting Lokke vil acceptere skal dikteres af lande som udviser nul respekt for blandt andet kvinder? Er det ikke en forhånelse at drikke alkohol?

Fy for pokker hvor kan man være ussel hvis man er minister.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.