Altid et ærligt svar.

Der er igen en lille smule debat om idiotien i at en politiker kan forlade politik og gå direkte ind og udnytte sin viden i et privat firma. Denne gang er debatten om EU.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/ombudsmanden-vil-smaekke-svingdoeren-til-lobby-verdenen-i-eu-politikere-efter

Man vælger så at spørge Bendt Bendt Sen, dansk pamper i klasse med selveste Lokke og Mor Mette. Og Bendt Bendt Sen mener da naturligvis ikke der er et problem. Helt på samme måde som en pædofil ikke mener at det er et problem at han arbejder i en skole/vuggestue/fritidshjem. Eller samme måde som spritbilisten der bliver taget med alkohol i blodet for 10. gang, denne gang kørte han galt. “Det er bilen der er defekt, det har intet med promillen at gøre”.

Som at skyde gråspurve med kanoner, siger Bendt Bendt Sen. Det gør man jo ikke…medmindre det er hundreder af spurve, alle med næbbene langt nede i alle pengekasser de kan komme i nærheden af, på bekostning af andre og mere ærlige fugle. Så kan en kanon vel være meget velkommen.

Spørg folk der er indblandet i narkohandel om der skal være mere kontrol, og svaret er nok nej. Spørg Bendt Bendt Sen om der skal være mere kontrol med politikere der forlader politik, og svaret vil nok altid være nej. Spørg et ærligt menneske, som regel en uden fortid eller fremtid i politik, om politikerne skal reguleres lidt mere og eventuelt stå til ansvar for samme regler som alle andre, og svaret vil nok være et rungende ja.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.