Hvor er det godt vi har Lokke.

Lars Lokke, pampernes skytsånd, har en lille opsang til danskerne.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/lars-loekke-har-en-opsang-til-danskerne-vi-har-en-manglende-krisebevidsthed

Danskerne forstår ikke alvorligheden af hans storslåede plan. Ja, hans og resten af regeringens, men det er jo ham der er den store statsmand. Og danskerne, de fatter intet som sædvanligt.

Han efterlyser en større krisebevidsthed i befolkningen og en forståelse af, at Danmark befinder sig i en alvorlig situation, hvor der skal træffes svære beslutninger.

Svære beslutninger, er det hvad du skal bruge din egen skattelettelse til? Man skal jo ikke glemme at de penge der mangler, og som du mener danskerne ikke forstår mangler, gik til lettelser i topskatten. Jeg tror da ikke at mange mennesker vil være i tvivl om hvad der skal gøres, men jeg tror topskattelettelserne droppes før fridagen.

Han kalder forslaget om at afskaffe store bededag for “et relativt mildt forslag”.

– Kunne man gøre det på en anden måde? Ja. Man kunne også afskaffe en anden helligdag, man kunne sætte pensionsalderen op, eller man kunne gøre noget tredje, siger han.

Kunne man slette topskattelettelserne? Svært at vide, for det forholder Lokke sig ikke til. Det er jo ikke seriøst at mene at krisebevidsthed er gratis hos de vellønnede. Vi skal alle yde, men som Lokke før har sagt, nogen skal yde mere mere, andre skal yde mindre mere, men alle skal yde mere. Tydeligere kan det vel ikke siges. Og de topskattelettelser, det har de stakkels politikere fortjent!

Jeg tror helt ærligt ikke at der er modstand mod at yde mere i kriser. Tværtimod. Men der er godt nok modstand mod at de samme yder igen og igen for at der kan gennemføres lettelser i topskatten.

Hvis Lokke havde samvittighed ville den græmme sig.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.