Vi alene vide!

Kendte ord. Men måske ikke så kloge ord som man kunne tro. Og når det nu virker som om det er valgsproget for Ny Borgerlige, også kendt som Vi Skriger Højest, så virker ordene faktisk endnu dummere.

Bevares, man skal ikke klandre uskyldige ord for at de bliver misbrugt af rabiate galninge. Hvem husker ikke forargelsen hos Vi Skriger Højest, fremsagt af den fordummende papegøje Mette Thiesen, da hun beskrev krigen på Rådhuspladsen.

“Bevæbnede Sharia vagter på Rådhuspladsen”.

“Deres opgave var at sørge for at ingen danskere nærmede sig”.

Begge dele var forkerte. Intet problem i et rabiat parti, for sandheden er slet ikke så vigtig.

Og da den Fordummende Papegøje skulle rette i det, kom hun med et par gode kommentarer. Gode som i slet ikke gode.

“Jeg er danskernes vagthund og talerør”.

“Jeg beskytter danske værdier og Danmark”.

Stop nu. Mette Thiesen, du praler ikke ligefrem af dit intellekt, og det er helt ok. Dumme, snæversynede mennesker er også mennesker af en slags. Men hvis du er danskernes vagthund og talerør, så er der noget galt. Du er overhovedet ikke min vagthund, hvis min hund havde dit intellekt var den blever aflivet af etiske grunde, for så ville den løbe rundt om sig selv konstant fordi den var faret vild, og bide alle der nærmede sig fordi den troede den så noget andet end virkeligheden.

Er du mit talerør, så ti stille. Selv min kære salamander i haven har en bedre omgang med sandheden end du har, og den er meget mindre belastende at høre på. Jeg har ikke hyret dig, jeg har ikke bedt dig være mit talerør, så hvis du har den mindste smule gode manerer (hvad jeg tvivler på), kalder du dig næste gang “Talerør for nogle danskere”, eller, hvis du pludselig vil til at være ærlig, “Talerør for rabiate galninge på den yderste højrefløj”.

Hvis du beskytter danske værdier, er det så ved at skrive læserbreve istedet for at gøre noget aktivt, eller mener du helt seriøst at de danske værdier er løgne og usandheder? For det er da de eneste ting jeg har set dig værne om. Du har ikke monopol på at definere danskheden, du har ikke monopol på at bestemme hvad der er danske værdier og hvad der ikke er.

Andre normale mennesker (dvs folk der ikke støtter Ny Borgerlige og deres idoler, Liberal Saxo Bank) bør bemærke : Jo mere outreret og rabiat et synspunkt der forsvares, jo mere generelt udtaler folk sig. Her er det simpelthen et ekstremist parti der har besluttet sig for at de alene vide hvad der er danske værdier.

Og for at gøre det helt perfekt, så læs :

https://www.bt.dk/danmark/politiker-haenger-komiker-ud-som-aeggekaster

Studenter har hyret en komiker til at kaste med æg. Og Den Fordummende Papegøje er hurtig med fordømmelsen, og da hun opdager studenterne selv har hyret æggekasteren er hun stadigt klar i mælet.

“Ved at lave sådan en video er han med til at legitimere æggekast, og det kan danne præcedens for, at andre gør det,”

Er det på samme måde som DR legitimerer mord ved at vise udsendelser som “Broen”?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.