Når sandheden skal frem.

Selv Liberal Saxo bank kan sige de brutale sandheder indimellem. Som sædvanligt er popularitetsmålinger for ministre et kapløb for Saxo Bank Partei’s ministre, hvor det gælder om at få det højeste tal. Thyra Frank vinder, hun har nummer 22. Dumuelsen er nummer 21. Og alle de lave pladser tilhører eliten blandt dansk reality-politik. Undtagen en enkelt. Merete Riisager er dømt ude i den interne konkurrence, for hun får bundplacering nr 13, den 13. mest populære minister.

Christina Egelund, kommentator for Reality-Politik Banken, forstår godt at alle de dygtige og flittige ministre skraber bunden i popularitetsmålingerne.

“Det er ikke mærkeligt, at LAs ministre ligger som de gør, når man spørger bredt. LA er et parti med markante og skarpe holdninger.”

Men den modbydelige journalist, tydeligvis en rød lejesvend, spørger dog videre og undres over at Riisager kan komme helt op på en 13. plads, langt over vores måske mest kompetente udenrigsminister nogensinde. Og svaret er genialt. For første og sikkert sidste gang kommer der et ærligt svar, uden kontrol fra en spin-doktor, fra Liberal Saxo Banks politiske ordfører….

“Merete Riisager bliver godt bedømt, fordi hun er kompetent og dygtig, og formår at sætte en borgerlig dagsorden på skoleområdet.”

Læs hvad der siges. Og læs så hvad der siges indirekte om alle de andre ministre fra Liberal Saxo Bank….De er hverken kompetente eller dygtige, og de formår ikke at sætte en borgerlig dagsorden indenfor deres områder. Tal om at nedgøre sin egen parti formand, Danmarks måske mest kompetente udenrigsminister nogensinde. Det har været tydeligt for de fleste udenfor Das Partei, men at de også selv begynder at kalde partiformanden inkompetent og dårlig er alligevel noget nyt.

Tak for ærligheden, Christina Egelund.

Citater taget fra bt.dk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.