Problem-politikere.

Dag ud og dag ind er der bøvl med politikerne. De er overalt, de kommer med halve løfter, kvarte ideer og tomme ord. Man kan ikke åbne en avis, en hjemmeside med nyheder eller høre en radioavis uden at uigennemtænkte ideer, uden gavn for andre end en lille minoritet, springer frem uden ende.

Efter at have lyttet til de fleste partiers seriøse og saglige debat om ulve og problem-ulve kom det logiske svar : Vi skal have en lov om problem-politikere. Men hvad er en problem-politiker.

  1. Folk med pletter på straffeattesten.
  2. Folk med lemfældig omgang med sandheden.
  3. Folk der piver over arbejdsbyrden, men kan tage 4 bestyrelsesposter og 2 udvalgsposter med i sækken for pengenes skyld.
  4. Folk der igen og igen demonstrerer foragt for andre ved at henvise til selv-opfundne regler for ikke at kommentere på tidligere dumheder.
  5. Folk der anvender og tror på begrebet ‘nødløgne’.
  6. Folk der altid kommer med løsninger ingen andre anerkender, på grund af deres ‘mavefornemmelse’.
  7. Folk der fremhæver andres politik som dårlig oftere end de siger hvad de selv vil.

Der er med garanti flere punkter, men det dækker ligesom de vigtigste. Men hvad kan man gøre ved problem-politikere? Ja, man kan vel behandle dem som problem-ulve. Fair skal være fair, problem-politikere har generet og chikaneret betydeligt flere mennesker end problem-ulve nogensinde kommer til, så på forhånd undskyld til ulvene for sammenligningen.

De konservative er direkte. “- Danmark er for lille til problem-politikere. De er blevet så stort et problem i det vest- og nordjyske, at borgerne i området må ændre adfærd, og det er rigtig skidt.” De foreslår at ophæve fredningen.

Liberal Saxo Bank er også fantastisk direkte når der er et imaginært problem der kan skaffe dem spalteplads i aviserne : “LA vil gøre det lovligt at skyde problem-politikere inden for 50 meters afstand af computere, 200 meters afstand af journalister og 300 meters afstand af børn.”

Ligeledes Saxo Banks talerør : “Her og nu er løsningen, at vi får defineret, hvad en problem-politiker er, for vi må faktisk godt skyde problem-problempolitikere.” En meget liberal løsning : Hvis loven siger man må skyde krager, så omdøber vi alt vi vil skyde til krager, så er det lovligt at skyde dem.

Deportation er også på tale, blandt andet fra Dansk Folkepartei. “- Jeg ved, at man i Frankrig gerne vil have flere problem-politikere, og vi har nogle, de må få” udtalte Karina Due.

Selv det gemte og glemte parti Skjulte Fjollerikker har ideer for at blive hørt : “- I lande omkring os fjerner man de problem-politikere, som måtte holde op med at være sky i forhold til mennesker. For nylig er det sket i Tyskland og Sverige, hvor en problem-politiker, som ikke var sky, er blevet fjernet. Den mulighed bakker jeg op om herhjemme”.

Og rage-til-sig-Førerens eget parti har en ide : Afvent til andre får en ide, og stjæl den så. For en sjælden gangs skyld har de forholdt sig relativt tavse, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Det tavse parti, Socialpamperne, er også direkte. “Danmark er entydigt for lille til et fjols som problem-politikeren. Vi vil ikke acceptere, at et fjols skaber så stor frygt og utryghed for mange mennesker især i det vestlige og sydlige Jylland”.

Jeg kan kun tilslutte mig. Møder jeg en problem-politiker, så vil jeg have lov til at fjerne den, på en måde som loven accepterer. Dette er ikke en opfordring til selvtægt. Men som ansvarlig voksen må jeg insistere på at vore børn kan færdes sikkert i nyheds-verdenen uden at skulle møde trusler som man skal forholde sig til.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.