Du truer, jeg skyder.

Ulve. Disse frygtelige væsener der lurer i vore skove, afventende og tålmodige, for en dag kommer der et barn eller en voksen forbi. Og så springer de frem, æder vedkommende, og stjæler mobiltelefonen for at ringe efter hjælp for at lokke mere mad ud i skoven.

Der er nærmest ingen grænse for hvor onde ulve er. Og alle mulige mennesker ved meget bedre end såkaldte ‘eksperter’, som kun har brugt det meste af deres liv på at studere ulve eller andre rovdyr.

Jeg vil gerne foreslå en indsamling. Ikke af penge, men en videns-indsamling. Vi, de få, de kloge, de sande Alvinister, skal samle viden sammen. Viden om de risici der omgiver os i vores hverdag. Helt almindelige dagligdags ting, som folk kommer til skade med eller dør af. Og uddelingen af denne viden skal komme hver gang man møder en person fra Ulvefrit Danmark eller andre med disse afvigende holdninger uden nogen form for hold i virkeligheden. Når en person siger “Jeg er ikke længere tryg ved at gå ud i skoven på grund af ulven”, så lad være med at håne den småt begavede person, som sikkert straffes nok fordi han eller hun stemmer på Liberal Saxo Alliance eller andre ekstremist-partier. Giv vedkommende ret.

Fortæl dem at du forstår dem, men at din frygt er begrundet i virkeligheden. Du ved at flåter er et reelt problem, da der i perioden januar 1994 til oktober 2016 var 0.016138 tilfælde pr. 1000 personer (eller ca. 87 tilfælde pr år) af borrelia i Danmark, oftest forårsaget af flåter. Det er cirka 0.016138 tilfælde pr. 1000 personer (eller ca. 87 tilfælde pr år) flere end der er skader der forårsages af ulve. Tal er taget fra Statens Serum Institut.

Hvis en mentalt forstyrret person fortæller at han ikke længere går tur i skoven med sine børn, og forbyder dem at gå i skoven selv, så giv ham ret. Ikke i at børnene ikke bør gå i skoven, men i at man skal forhindre sine børn i at udsætte sig for fare. Derfor lader du aldrig dine børn færdes indenfor 100 meter af en vej, da statistikken viser at der er en reel risiko for at børn kommer til skade i trafikken. Alene fra 2012 til 2016 var der 135 børn i Midt-Vestjylland der kom til skade eller døde i trafikken (tal er fra Vejdirektoratet). Det er jo helt vildt, og det er 135 flere end der kom til skade i ulve-relaterede ulykker.

Når en risikovurderings-handicappet person fortæller at man skal skyde ulvene for ikke at risikere at der kommer nogen til skade, så skal du derimod bifalde vedkommende. Skyde levende væsener lovligt fordi du forventer de vil udgøre en fare for dig eller dine er jo genialt. Forestil dig en verden hvor Liberal Saxo Bank’s folketingsgruppe er lovligt vildt året rundt? Det kan vi kun bifalde. Bemærk venligst at dette er en opfordring til at ændre loven, ikke til at gøre skade på andre, selv ikke Liberal Saxo Bank medlemmer.

Nu har vi så fået Ulvefrit Danmark. Politikere står i kø for at komme med løsninger på et problem som endnu ikke er opstået, og som statistikker fra andre lande siger aldrig bliver et reelt problem. Forestil dig så at samme energi blev lagt i at forhindre at folk kommer til skade i trafikken? Liberal Saxo Bank vil skyde ulvene, for de vil ikke vente til et barn er kommet til skade. Forestil dig at de stoppede med at kalde hastighedskontrol for en pengemaskine, men foreslog man skulle øge antallet da det hjalp med at holde hastigheden nede og dermed førte til et fald i antallet af ulykker i trafikken. Socialpamperne, talerøret bag Christian Rabjerg Madsen, vil indhegne ulvene, da “ulven i al for lang tid har været en kilde til utryghed”. Tænk hvis det gik op for Christian Rabjerg Madsen at politikerne i al for lang tid har været en kilde til utryghed for rigtig mange mennesker? Så kunne det være at deres “Ulvetryghedsplan” blev til en “folketryghedsplan”, hvor de små røde pampere arbejdede for at hjælpe andre folk, ikke blot for at rage til sig af eftervederlag og pensioner.

Det er så beskæmmende at folk pisker en stemning op over et dyr som står bag færre dødsfald (og skader) end helt almindelige bier. Ja, jeg ville heller ikke være 100% tryg hvis jeg pludselig stod ansigt til ansigt med en ulv ude i skoven. Men jeg har læst lidt på hvordan man kan opføre sig og minimere risikoen for at nogen kommer til skade. Idioterne der blæser på fartgrænsen mens de sender en SMS under kørsel? Dem frygter jeg meget mere, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg kan minimere risikoen når jeg møder en af dem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.