Pia kan lide Henrik.

I forlængelse af fortællingen om Henrik kan man så nævne Pia. Pia Adelsteen fra Dansk Folkeparti, som “ikke vil vente på at et barn bliver bidt”. Nu kommer Pia så i avisen, og det er nok det virkelige formål. Og koster dette et par ulve livet, så er mor Pia da ligeglad.

“-  Jeg er bekymret for, at en børnehave på tur i skoven møder en ulvemor, som selvfølgelig vil forsvare sine unger.”

Forelagt eksperters udtalelser om at det ikke ville betyde at ulvemor ville angribe, viser Pia sandt DF format. Hun er nemlig ligeglad med fakta, og forstår heller ikke risikovurdering eller statistik.

– Men forskerne siger, at ulvemødre ikke er mere aggressive, når de har unger. At der ikke har været et eneste eksempel på, at en ulvemor er gået til angreb?
– Jamen, den risiko vil jeg ikke løbe.”

En dag vil Pia Adelsten nok forstå at den energi hun bruger på at forfølge ulve kunne bruges bedre på at forbedre trafiksikkerheden for børn, da dette ville redde mange flere børns liv end jagten på ulve. Men det kommer hun selvfølgelig ikke i avisen for, så hun vil hellere puste til folks frygt, et varemærke for højrefløjen.

Citater fra eb.dk : http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/efter-heftig-debat-disse-ulve-er-per-definition-livsfarlige/6737288

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.