Tak, Aros

Mange folk har længe gået og tænkt på hvordan man skulle pisse mere på naturen end man allerede gør. De stakkels landmænd der ikke længere må gøre det skal have krisehjælp, for de får traumer hvis de ikke kan sprede gift hvor det passer dem.

Men Aros er kommet dem til hjælp. Landmænd må faktisk sprede lige så meget gift de gider og pisse lige så meget på naturen som de vil. De skal bare kalde det ‘kunst’. Tusinde tak, Aros, fordi I hjælper os med at pisse på naturen.

I kunstens navn kan man slå hundehvalpe ihjel, man kan putte levende fisk i blendere så publikum kan fornemme ‘kunstnerens’ stådreng når han står med magt over liv og død, og man kan endog komme lort på dåse og sælge det, eller sælge adgang til at se en gris rådne.

Og nu kan man så pisse lidt på naturen. Lige noget hvor man kan fornemme Esben Lunte’s stådreng. Dræbe natur, forgifte lidt af Danmark og lade dyr dø langsomt? Det lyder som venstres miljøpolitik. Men nej, det er kunst. Akrylmaling er så ufarligt at malerne skal gå med dragter og masker, men de er selvfølgelig heller ikke hverken dyr eller natur. De er noget meget mere ækelt.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/vrede-i-aarhus-kunstner-smadrer-naturen-i-dronningens-baghave/6685040

Hvordan man nogensinde kan kalde projekt ‘Pis på Naturen’ for kunst er en gåde som kun forskruede og syge individer kan forstå, men de vil nok stå sammen med vores regering og hylde den fantastiske kunst, mens de hjælper med at formulere det næste kunstværk, ‘En mark uden ukrudt’.

Det mest fantastiske er at alle tilladelserne er på plads, ifølge politiet. Man må antage at det er nogle helt særlige tilladelser, for dyreværnsloven er ret klar :

§ 1. Dyr er levende væsener og skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentlig ulempe.

Antager man at ‘kunstneren’ har fjernet alle dyr, inkluderende insekter, fra området, er det selvfølgelig ikke et brud på dyreværnsloven. Men at de har gjort det er nok cirka lige så sandsynligt som at se Esben Lunte beskytte naturen.

Boykot Aros, og ser du Katharina Grosse i nærheden, så kan du jo selv lave et kunstværk for at vise hvor skidt mennesker har det. Det kræver bare en spraymaling med en ikke ufarlig maling i.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.