Vi er alle lige.

Og som en af de mest lige af os alle, ved Odense’s borgmester godt at det er vigtigt man tør stå frem. Ser man Black Army eller andre typer af samme slags, skal man ikke lade dem tro de bestemmer. Man skal sige fra, man skal lade være med at betale, og man skal ikke finde sig i noget som helst.

Siger Peter Rahbæk Juel, borgmester i Odense. Fra sit kontor langt fra Black Army’s klubhuse, og fra sit hjem, ligeledes ret langt fra Black Army’s klubhuse. Bag sin dør, hvor han er under beskyttelse af livvagter døgnet rundt, på trods af afstanden til Black Army.

Hvorfor er borgmesteren så udstyret med livvagter? Han har talt skidt om Black Army, og han blev talt til af et par stykker på en tankstation. Hold da fast, Black Army henvendte sig til borgmesteren. Frem med livvagterne, for alle der er den mindste smule på kant med Black Army og andre bander skal have livvagter så de ikke skal gå rundt og være bange.

Peter Dumbæk har mange gode råd til folk der har problemer med Black Army. Råd han gerne deler ud af, for med hans livvagter døgnet rundt er de i hans familie enige om at man skal stå frem og ikke give efter for banderne.

Til B.T. udtaler Peter Dumbæk at han vil have lukket de klubhuse der ligger i almindelige boligområder.

http://www.bt.dk/politik/borgmester-til-rockerbande-i-bestemmer-ikke-en-skid

«Og jeg er ikke interesseret i, at der sidder en eller anden knold bagpå en motorcykel  med et halvautomatisk skydevåben, han ikke har forstand på at betjene og skyder vildt omkring sig. Uskyldige kan blive fanget i krydsilden.«

Fantastisk, Peter Dumbæk. Så hvis bandemedlemmerne, dem du omtaler som ‘knoldene’ i denne sammenhæng, har modtaget våbentræning og har forstand på våben må de gerne skyde vildt omkring sig?

»Lad for Guds skyld ikke som ingenting. Der skal gribes ind overfor banderne. Ellers tror de, at det er dem, der bestemmer.«

Efter disse ord siger unavngivne kilder at Peter Dumbæk hastigt rejste sig op og kiggede ud for at sikre sig at hans livvagter stadigt var udenfor, ‘bare for en sikkerheds skyld’. Her i Danmark er vi nemlig alle lige, så alle der er i problemer med bander eller er blevet talt hårdt til af bander får vel livvagter….

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.