Simpel logik.

Detektor, et udemærket program på DR2, havde et interessant indslag torsdag den 27/4. Vores allesammens skatteminister, Karsten Lauritzen, kæmper en brav kamp for at fortælle at de stakkels virksomhedsejere skal slippe med 5% arveafgift istedet for de nuværende 15%, når virksomheden overgår til en yngre generation.

Om det er godt eller dårligt er vel afhængigt af situationen, men Karsten L havde 2 forskellige svar på hvad der skete når afgiften skulle sænkes. I alle medier toner den lille trold frem og fortæller hvor meget godt pengene gør hos virksomhedsejerne istedet for hos staten som ikke mangler penge. Sænker man arveafgiften vil firmaerne bruge pengene til at skabe flere arbejdspladser, og investere i produktion.

Samme lille filur, Karsten Lauritzen, er blevet spurgt om det kan passe, denne gang af skatterådet. Og selvsamme lille gavtyv, Karsten Lauritzen, forklarer at der ikke er noget der beviser dette.

Nu spørger studieværten så vores lille skatterøver hvorfor han siger en ting i pressen, og en andet ting til skatterådet. Karsten ser oprigtigt overrasket ud og erklærer at ‘Svaret til skatterådet er afgivet under ministeransvar’. Simpel logik.

Ministeransvar : Det betyder at man ikke må lyve….

Hvilket vel egentligt siger alt om Karstens forklaringer i pressen, når de er forskellige fra svar afgivet hvor han ikke må lyve. Det er lidt ligesom Lene Espersen der ikke løj. Hun svarede bare på noget andet end det hun blev spurgt om.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.