Væk var kamelerne.

For nogle år siden blev Gåsedronningen, Helle T, statsminister. Eller ihvertfald en form for parodi på dette. Med sig trak hun lille SF, et parti der var helt klar til at reformere virkeligheden. Men det gik galt, og partiets største udgift blev kameler, som de konstant skulle sluge. Efter kort tid trak SF sig ud af regeringen, og vupti, væk var kamelerne, alle spist af de lede SF’ere.

Men fordi det nu er blevet hverdag igen skal enkelte SF’ere stadigt profilere sig på rendyrket idioti, næsten lige som da de ville i regering. Denne gang er det en københavner, hvad ellers?

http://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/borgmester-vil-indfoere-tvungen-traening-i-arbejdstiden

Der er 3 ufatteligt sjove ting ved denne ide, som SF nok lige bør overveje inden de skal til at betale import-told på kameler igen.

  1. Hvad skal der ske med de niddinger der nægter at lave motion? Er det fyringsgrund?
  2. Hvorfor kun nogen? Hvorfor skal ansatte og folkevalgte på rådhuset ikke lave motion? Er de bedre end andre? Er de dårligere end andre? Hvis det er sundheden man er forpligtet til at gøre noget ved, hvorfor skal folkevalgte (som Ninna Thomsen, det lyse hoved bag forslaget) ikke have tvungen motion?
  3. Hvor stopper det? Skal man have Vandpatruljer, der skal sikre at kommunalt ansatte kun drikker vand, ikke ting med sukker i? Elevator patruljer, der med knippelslag skal sikre at folk vælger trappen?

Hvis det utænkelige skulle ske, nemlig at SF tænkte sig om før de talte eller kom med forslag, så var vi kommet langt i forsøget på at udrydde idioti. Dette forslag er da sikkert lavet for at være flink, men jeg tror det er et af de mest uigennemtænkte forslag længe, men i det mindste er pauseklovneri ikke længere begrænset til at være Uffe Elbæk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.