“I kan jo godt”.

Morten Østerbåt, fører af de Radigale, har denne her geniale ide om at indfase en forhøjelse af  pensionsalderen lidt hurtigere end først planlagt. Morten har nemlig lavet en undersøgelse hvor han har spurgt en udvalgt skare af radigale, som ikke just er kendt for at have nedslidende arbejde, og alle disse har svaret at det bestemt ikke er et problem at ‘arbejde’ et år mere. “I kan jo godt”, som radigale siger til de folk der arbejder fysisk hver dag. “Når vi kan, så kan I også, for vores skyklapper forhinderer ubehagelige syn af nedslidte mennesker og sund fornuft”, som en anonym radigal siger.

“Det er for vores børns fremtid”, som Morten siger. Ja, pengene skal selvfølgelig gå til højrefløjens skattelettelser, men de er jo også for børnenes fremtid. Hvad skal arvingerne til millioner stille op i fremtiden hvis de ikke kan arve milliarder istedet for? Danske arvinger (radigale arvinger, ikke arbejdernes arvinger) risikerer jo at sakke agterud når de sammenligner med arvebeløb i USA og andre lande.

Så for skattelettelsernes skyld, lad os få en højere pensionsalder hurtigere. Der er ikke flere ledige, der er ikke flere der kan tage de ledige jobs, og kontanthjælp er afskaffet siden der ikke er ledige. Derfor skal vi skynde os at få folk til at blive i arbejde.

Ja, det vil sige der er stadigt arbejdsløse. Men vi skal få folk til at arbejde længere, for det er at udvise rettidig omhu, da der måske bliver mangel på arbejdskraft engang i fremtiden. Dette er samme rettidige omhu der blev udvist da man fyrede mange folk i skat fordi EFI systemet var så fantastisk godt, og engang ude i fremtiden ville dette system måske kunne erstatte alle de ansatte i skat. Jeg tror de fleste godt ved hvad der skete i denne sammenhæng, men en del radigale er stærkt begejstrede for EFI, da de sparer en masse penge i skat. Penge de kan investere i deres børn, så kan andre arbejde lidt længere for også at kunne investere i de radigales børn.

Har Morten ret? Nej. Men det er ikke usædvanligt, det er faktisk ret normalt. Er du i tvivl, eller er du enig med Morten? Så spørg dig selv om en enkelt ting : Hvad er pensionsalderen for Morten? Er den blevet hævet tilsvarende for at han kan investere i børnenes fremtid?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.