Nye undersættelser.

Mæh-muelsk til dansk.

Ultimativt betyder i virkeligheden en drøm der er usandsynlig.

Valg betyder ‘Audi til Anders’.

‘Rød linie’, ofte brugt om noget man ikke vil krydse, betyder ‘Springer fra idiot til lyvende idiot’, i Mæh-muelsens tilfælde ‘Det nemmeste spring i verden’.

‘Vi deltager ikke i spillet om ministerposter’ betyder ‘vi vil så gerne men vil ikke lyde som større tabere end vi allerede er, så vi venter til vi får det forærende til gengæld for at give afkald på alt hvad vi indtil nu har ment’, også kaldet ‘SF-Syndromet’.

‘Du kan jo se mig i øjnene og se, hvor stålsat jeg er’ betyder ‘Hård som smeltet smør’.

‘Man kan vinde ministerbiler og tabe sin sjæl’ betyder ‘Jeg kender fremtiden, dette -vil- ske’.

‘Hvis folk sidder på ministerposter kun for at administrere, og ikke for at føre politik, så har de ikke fortjent at være der.’ betyder ligeledes at Mæh-muelsen kender fremtiden for Liberal Saxo Bank. Og han har ret….Ingen har fortjent indflydelse mindre end de har.

‘5% topskattelettelse hele vejen op, eller vi får valg’ betyder ‘Hvor er min ministerbil?’.

Der er utroligt mange politikere der svigter det de først har sagt og lovet. Men der har endnu ikke været nogen der er sprunget så hurtigt fra så klokkeklare udmeldinger. Som en bekendt sagde forleden da vi snakkede Liberal Saxo bank : ‘Der er jo nogen politikere der er valgt fordi de vil gøre noget godt for andre, og ikke bare vil rage til sig’. Det er bare så pokkers svært at nævne navnet på en eneste af dem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.