“Vi forventer snart valg”

Dette kunne være overskriften på de bindegal….radigales, undskyld, nye plan for arbejdsmarkedsreformer. Netop i dag har de lanceret en ny 10 punkts plan, som skal ændre på det makværk som de bindegal…radigale selv var med til at indføre. Omkring flere af punkterne hedder det sig at “- Der må man bare sig: Det gik vi for vidt. Der gik bureaukrati i den. Det skal vi have afskaffet”. Cirka den samme sætning som de fleste fornuftige folk siger hvis de nogensinde har været dumme nok til at stemme på dette parti. Citatet er fra Sofie Carsten Nielsen, arbejdsmarkedsordfører.

De 10 punkter er som følger :

• Indflydelse på dit ressourceforløb

• Forløb, der giver mening

• At længden på dit forløb er rimelig og at du modtager reelle tilbud – hurtigere

• Beslutningsdygtige tværfaglige rehabiliteringsteams

• Bedre kontakt til det arbejdsmarked, du skal blive en del af

• En indsats, der generelt virker bedre

• En mere rimelig evaluering af din arbejdsevne

• At sundhedsfaglig viden gives større vægt i dit forløb

• Større økonomisk tryghed

• Mere fokus på forebyggelse

 

Så kommer det store spørgsmål : Hvad vil nogensinde få et ‘parti’ til at støtte en reform af arbejdsmarkedet hvor disse 10 punkter -ikke- er en del af det?

Læs lige punkterne igen….Det de bindegal….radigale, undskyld, skriver er at den reform de tidligere har været med til at indføre og støttet ikke gav folk indflydelse på deres ressourceforløb, som alligevel ikke behøvede at give mening. Længden på dette forløb var urimeligt, og det tog for lang tid før du fik nogle tilbud, som ofte ikke engang var reelle. Der var ikke ordentlige teams indover, du kom til at mangle kontakt til arbejdsmarkedet, indsatsen virkede ikke rigtigt, du blev urimeligt vurderet med hensyn til arbejdsevne, man kiggede ikke på de udtalelser kompetente mennesker kom med når de vedrørte din sundhed, der manglede økonomisk tryghed i forløbet, og man så stort på forebyggelse.

Det var denne reform de selv var med til at indføre! Al ære og respekt for mennesker der bliver klogere og vælger at stå ved det når man laver en fejl, for derefter at forsøge at rette denne fejl. Men ifølge dette ‘parti’ var deres arbejdsmarkedsreform jo, for at sige det mildt, komplet uduelig. Med udgang i det der skal ændres, hvad var så ok ved reformen, som er blevet skældt ud igen og igen af kompetente mennesker, men som konstant er blevet forsvaret af de bindega…radigale?

Det eneste logiske svar? De forventer valg snart, og så er der jo alle disse pokkers klynkere der har valgt at sygemelde sig, som de gerne vil have til at stemme på dem. Læs punkterne igen, prøv at tænk over hvor meget der så har været galt med deres ene reform, og overvej så lige om du vil give dette parti din stemme. De skulle måske besøge arbejdsmarkedet lidt oftere inden de begynder at regulere det, hvilket fremgår af blandt andet Sofie’s CV. Politisk konsulent, souschef og politisk chef….Og derefter politiker. Ingen kender arbejdsmarkedets hårde kår som Sofie.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.