Venstre ved du hvor du har.

Sammen med alle de andre blå partier, og de er -enige-.

“Skatte- og byrdestoppet er omdrejningspunktet for Venstres skattepolitik. Det skal ikke være dyrere at være dansker. Det skal ikke være dyrere at drive virksomhed. Tværtimod er det Venstres mål gradvist at sænke skatten, efterhånden som der er råd til det.” – Venstres egen hjemmeside. http://www.venstre.dk/politik/venstre-mener/skat

“Hovedelementerne i den konservative plan er lavere skat på arbejde,”, skrevet af de Konservative på egen hjemmeside.

“- Senere i år vil vi foreslå at sætte skatten ned for dem, der er i job. Vi skal påskønne dem, der passer et arbejde.” Lokkes nytårstale.

“»Det understreger meget tydeligt, at vi har brug for at få sat skatten ned for de mennesker, der tjener mindst her i landet. På den måde sikrer vi, at det i højere grad kan betale sig at tage et arbejde,« siger Hans Andersen.” Venstres arbejdsmarkedsordfører i marts 2015.

Men nu er alle de blå måske enige om noget lidt andet.

“Venstre-regeringen vil hæve bundskatten og beskære danskernes personfradrag fra 2017 til 2021 for at finansiere afskaffelsen af PSO-afgiften, erfarer flere medier.

Finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) bekræfter oplysningerne over for Ritzau.”

Hvor er venstre lige? Jeg mener ikke der skal være skattelettelser, men hvor travlt var det Venstre havde med at Thorning og Pestager løj og løb fra valgløfter? Og disse hævelser af bundskatten er hvad, i sammenligning med?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.