Jura og retfærdighed

Idag talte Højesteret. Det gør de tit, og idag tog de igen fejl. Gimi Levakovic, vaneforbryderen der aldrig har haft et arbejde, skal ikke udvises. Han har jo 2 mindreårige børn, hvilket alle med kendskab til jura ved betyder carte blanche til næsten enhver form for kriminalitet.

Jura og retfærdighed har intet med hinanden at gøre. Som skrevet sidste år, så har vi heldigvis udvist 2 af de værste syndere, nemlig de 2 nedenstående som tillod sig at arbejde for meget.

Manden fra Nepal : http://www.bt.dk/danmark/han-har-kone-og-soen-i-danmark-nu-skal-shalik-udvises-han-har-arbejdet-for-meget

Den lille sorte : http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/udviste-marius-scorer-12-tal-igen/5880664

Jeg forudser at ingen Levakovic igen bliver udvist, da for meget arbejde er en af de få ting de aldrig nogensinde vil få skyld for.

Hvordan nogen som helst politiker, ordet skrives med mest mulig foragt, ikke har gjort noget er en kilde til undren. Bevares, twitter og facebook vil flyde over med harme de næste par dage, så er det for længst glemt. Dumuelsen vil sikkert komme med et ‘Come on!” så han i det mindste har foregivet interesse i sagen. Men der sker jo ikke noget. Det er jo ikke første sag der er tåbelig og alt for mild.

“Folkedomstolen skal ikke afgøre sager”, siger Gimis advokat. Korrekt, men det er vel ikke folkedomstolen der har tvunget ham til -alle- hans kriminelle handlinger? Vil man ikke Danmark, vil man ikke grundloven, vil man ikke vise respekt overfor andre, så skal man ikke bo her. Det gælder indvandrere, det gælder flygtninge, det gælder hvide og det gælder politikere. Ingen undtaget.

Men lige nu skulle man vedtage en lov der simpelthen smed Gimi ud, samfundet har ikke brug for denne mand, og hans børn er nok bedre stillet uden ham.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.