De skal gå, hånd i hånd.

Sorte Neergaard har fundet sin soul-mate. Efter års ørkenvandring, hvor ingen rigtig forstod Sorte Neergaards potentiale og storhed, er formanden for Dansk Byggeri kommet ud af skabet. Aldrig mere skal hans indre svinehund gemmes af vejen, aldrig mere skal disse røde lejesvendes falske høflighed dæmpe hans trang til sandheden. For Lars Storr-Hansen, formanden for Dansk Byggeri og blandt alle hans ven kaldet Lars Lillee-Hansen grundet hans metale tilbagetrukkethed, er ved at søge navnet Sorte Hansen.

http://www.politiko.dk/nyheder/byggedirektoer-vil-parkere-faerre-danskere-paa-foertidspension

Lars Lillee ser førtidspension som en måde at dyppe snabelen i de offentlige kasser, men på en dårlig måde. Politikernes og pampernes (heriblandt Dansk Byggeris ledelse) måde er den gode måde, men Klynkernes og Nassernes er den dårlige måde. Førtidspension gives jo ikke til syge mennesker, og slet ikke med den reform der betød at det nærmest blev umuligt at få tilkendt pension.

Hvem husker ikke med arbejdsglædens lille fnis manden som var vurderet til at kunne arbejde 3×13 minutter om ugen, og derfor var rask nok til ikke at kunne få pension? Ja, kommunen kunne naturligvis ikke bruge en ansat der kun var der 39 minutter om ugen, men det var jo heller ikke deres problem.

Sådan en mand, han skal jo ikke parkeres på førtidspension. Næh-nej, han skal ud og arbejde. Og hvem ved, efter et par år i smerter og ydmygelse kan det jo være han tager ved lære af alle de andre arbejdsomme mennesker omkring ham, og kommer op på 42 minutter om ugen?

Lars Lillee ønsker at folk ikke skal parkeres på førtidspension, men glemmer belejligt nok at komme med bare 3 eksempler på dette efter reformen. Anklagen er nemmere at slynge ud, og jo oftere hans slags får lov til at lave denne forbindelse mellem dovenskab, grådighed og førtidspension, jo før kan de fjerne alle Klynkerne fra de offentligt kasser.

“»Tilstrømningen af førtidspensionister er en vækstdræber i yderområderne og skal stoppes. Det kræver reformer, selv om det tilsyneladende ikke står højt på politikernes dagsorden,«”. Ja, disse Klynkere er kun ude på at sabotere ærlige og flittige danskeres drøm om et opsving, så de kan låne sig ud af alle problemer ligesom i 2008/2009.

Det har jo ikke fugls føde på sig at de røde medier altid nævner at det er for dyrt at bosætte sig i storbyerne, derfor flytter mange med lavindkomster ud i yderområderne fordi de har råd til at bo der istedet for. Fordrukkent sludder og rød propaganda, skriger Lars Lillee, de bor der for at slippe for at arbejde, disse Klynkere.

»Hvis effekten af en reform blev den samme som i Sverige, har vi regnet os frem til, at 55.000 færre vil få førtidspension, og at det vil føre til en stigning i effektivt arbejdsudbud på omkring 25.000″.

For lige nu er arbejdsløsheden 0% i Danmark, og vi mangler 25.000 arbejdende folk…

»Stadig flere virksomheder vælger at flytte efter arbejdskraften, men der er ingen grund til, at vi skubber på den udvikling. Slet ikke, når politikerne samtidig vælger at flytte statslige arbejdspladser til yderområderne for netop at skabe vækst,« siger Byggeriets direktør.

Igen, hvor mange virksomheder er flyttet efter arbejdskraften, kom med eksempler istedet for at tale som Joachim B Dumsen. Og lige en tilføjelse om at nu er det jo noget staten ønsker, det er ikke Lars Lillee’s våde drøm at knuse alle disse nasserøve. Jeg fornemmer ligesom et offentligt job for regeringen, sandsynligvis støttet kraftigt af Sorte Neergaard. For endeligt er Lars Lillee blevet voksen, og hans indre svinehund er så sandelig blevet en stor satan, og slet ikke indre mere.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.