Jamen det virker!

Et flertal af politikere, ordet skrives med mest mulig foragt, er kommet frem til at politiet fængsler alt for mange. Derfor vil man indføre GPS på alle betjente, både dem i civil, i uniform, og de der har fri. Så skal alle borgere kunne gå ind på findstrømeren.dk og se hvor alle betjente i Danmark er på et hvilket som helst tidspunkt. Dette vil, ifølge politikerne, føre til meget mere lovlydighed og dermed meget mindre kriminalitet, da politiet vil fange meget færre forbrydere.

Jamen, det virker!

Nej, det er bare en spøg. Det vore politikere, ordet skrives med mest mulig foragt, vil, er at sikre at der i meget mindre omfang diskuteres forbrydelser over telefonerne fremover, sådan det bliver sværere for kriminelle at aftale deres forbrydelser. Så alle telefoner der bliver aflyttet af politiet vil fremover afspille “Dette er politiet. Vi gør opmærksom på at denne samtale aflyttes. Fortsæt venligst”. Dette vil føre til at der foretages meget færre forbrydelser i Danmark, da politiet vil kunne se en mærkbar tilbagegang af kriminalitet diskuteret over aflyttede telefoner.

Jamen, det virker!

Nej, det er bare en spøg. For at forbedre trafiksikkerheden vil vore politikere, ordet skrevet med mest mulig foragt, sikre at der skal oplyses om placeringen af samtlige fotovogne i Danmark. Det vil føre til at der udskrives meget færre bøder og det betyder jo at der er meget større trafiksikkerhed fremover….

Det er ikke engang en spøg.

Hvordan i alverden man kan forestille sig at det vil føre til større trafiksikkerhed når folk ved præcist hvor fotovognene står, og dermed også vide hvor der ingen risiko er ved at køre for stærkt, er noget kun politikerne kan se. Deres logik, set gennem Christiansborgs mure, er hastigt for nedadgående. Enhver politiker ved jo at højere fart fører til færre ulykker, og jo højere farten er ved en given ulykke, desto mindre sker der med både biler og personer, ikke sandt?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.