Finurlige svigt

Idag kan man så høre Henriette Kjær, storsmilende væbner for Lene Espersen, erkende at partiet har solgt ud af de konservative værdier. Det får en hel masse tanker igang hos en del folk. For det første, hvem i alverden vil købe konservative værdier, de er jo så godt som nyttesløse, medmindre du finder fornøjelse i at sparke dem der allerede ligger ned. Og hvordan har de dog betalt for dem, den mindste mønt er 50 øre, og jeg kan ikke komme i tanke om nogen som helst konservativ ‘værdi’ der er 1/100 så meget værd. Eller med værdier, mener de så flid og arbejdsomhed, som man har givet helt afkald på? Er det i virkeligheden et angreb på Lene Espersen?

Men selvransagelsen er kommet, og det indikeres tydeligt at det er på grund af at en række af partiets tidligere ministre og toppolitikere, som samstemmende siger at man har glemt kerneværdierne og lagt stemmer til en politik der er direkte ukonservativ.

Igen, dette sætter endnu flere tanker igang. Toppolitikere? Har der været nogle sådanne indenfor de konservative? Er det Bendt Bentsen, der tænkes på? Samme Bent Bendtsen som omkring år 2000 virkeligt viste konservative værdier ved at komme med følgende kommentar vedrørende klimadebatten “CO2? Det kommer vi i drivhusene ovre på fyn for at få større tomater”.  I dette tilfælde må de konservative kerneværdier være ufattelig dumhed og arrogance. Eller er det den anden Bendt Bendtsen, ham som sendte sin chauffør til fyn fra Københavnstrup, for at hente jagtriflen til København så BB kunne gå på jagt når han landede? Ulovligt, selvfølgelig, da chaufføren skal have jagttegn for at måtte transportere geværet. Heldigvis for Bent kunne hans tidligere kolleger i fyns politi ikke føle sig upartiske hvis de skulle vurdere anmeldelsen, så alt blev droppet. Tænk på hvis det havde været en HA’er der havde organiseret 50 eller flere ulovlige våbentransporter….Ville politiet så også have droppet sagen?

Men nok om de konservative. Jeg skal ikke altid skrive grimt om dem, det har vi dem selv til at sørge for at alle andre gør. Det er godt at der er kommet selvransagelse, og det er godt at de vil tilbage til de tidligere tiders opbak….værdier, mente jeg. Det er lidt pudsigt at de fleste partier ‘erkender’ at have solgt ud af deres værdier når opbakningen falder drastisk. Og lidt pudsigt at man mener at den opbakning som dalede drastisk da Lene Espersen bekendte kulør, dvs. da folk opdagede hendes aversion mod at passe sit arbejde, skyldes at man har svigtet nogle værdier. Er det ikke muligt man bare har valgt den forkerte formand?

.

.

.

Yet again, I can claim I am not lazy, it is just a waste of time to translate this text. I am commenting on a danish political party which suddenly realized they let their old values slip. Coincidentally, this realization happened just after their support seemed to be halved in the public, as their new leader turned out to be a lazy bitch, acting too arrogant when confronted with that.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.