Tomme kalorier

Hvis Liberal Saxo Bank, med Anders Dumuelsen i spidsen, var en fødevare, ville de godt nok ikke få nøglehulsmærket. Det er næring, men fyldt med tomme kalorier.

Man kan for tiden se den retfærdige og ærlige Anders Dumuelsen harcelere på facebook, stedet for politikere der har noget at sige men ingen lyttere, over at Carl Carl Carl Holst Holst Holst får 1,7 millioner i eftervederlag. Den stakkels Dumuelsen er godt nok forarget, omend han ikke magter at udtrykke sig på dansk. Schweizisk falder ham mere naturligt, men han formår trods alt at holde sig til engelsk : “No Way!” er ordene om eftervederlaget.

Kom så, Dumuelsen, vis du mener det. Kom med et forslag der begrænser de forjættede eftervederlag. Vis du er et mandfolk inde under Saxo bank’s uniform, og kom med et lovforslag der sikrer politikere, det være sig både almindelige mf’ere og ministre, almindelig dagpengeret i tilfælde af ledighed. Vis os alle at dit ærlige og oprigtige skole-engelske ikke bare er tomme ord.

Er der noget Liberal Saxo Bank er mestre i, så er det hykleri. Andre partier excellerer afgjort også i dette frygtelige drama, men Dumuelsens tropper er sammensat så de kan lave store opvisninger i den sjældne kunst at hykle i kor. Det er så pokkers let at blive forarget over de beløb der anvendes til eftervederlag, fratrædelsesordning og lederbonus. Men det er utroligt hyklerisk at komme med forargelsen offentligt når man netop er i en position hvor man kan stille lovforslag om at begrænse disse.

Det er selvfølgelig nemmere at lege forarget uden at foretage sig noget aktivt, når man selv er et af pampersvinene der en dag vil gå grinende ned til banken for at kontrollere sig eget lækre og fuldt ud fortjente eftervederlag.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.